Хора от близкото обкръжение на Светлана Гущерова твърдят, че е

...
Хора от близкото обкръжение на Светлана Гущерова твърдят, че е
Коментари Харесай

Светлана Гущерова загатна за четвърто дете

Хора от близкото обграждане на Светлана Гущерова настояват, че е в очакване на четвъртото си дете. Бившата плеймейтка не един път е твърдяла, че желае огромно семейство и чака комфортен миг, с цел да го усили с още един член.

 

Едва тези дни обаче даде мотив за коментар, че е напът да сбъдне тази си фантазия. Разбира се надали някой се надява, че Светлана ще проговори в скоро време за възможна бременност, поради обстоятелството, че до последно криеше предходните си три.

 

По този метод тя ускори догатките, че още веднъж е бременна. Слуховете са от първия ден на сегашния месец, когато се разчу за обилното празненство за четвъртия рожден ден на щерка им.

По-късно се появиха и фотоси от тържеството на Анелия-Добромира. Прави усещане, че на всички фотоси някогашната плеймейтка театралничи, прикривайки корема си зад някого.

 

За никого не е загадка, че откогато Светлана и Християн Гущерови подвигнаха женитба през лятото на 2018 година, фамилията им се разраства с ударни темпове. През февруари 2019 година се роди щерка им Анелия-Добромира, носеща името на баба си и дядо си – предприемачът и някогашен народен представител Добромир Гущеров. Името му носи и внук му Добромир, който се появи на бял свят през есента 2020 година

 

През април 2022 година, проплака и брат му Кристиан-Валентин. Изглежда името е определено по този начин, че да бъдат почетени двама индивида от фамилията – Валентин се споделя бащата на плеймейтката. Първото име пък е комбинация от първата писмен знак на баба му по майчина линия – Кунка и татко му – Християн.

 

Само времето ще покаже дали хипотетичната бременност на Светлана е истина. Всеизвестен факт е, че тя пази в загадка бременността и ражданията си до последно. Другото предписание в фамилията е децата да се пазят надалеч от медии и обществени мрежи. Поради тази причина Светлана постоянно крие лицата им, когато демонстрира техни фотоси.

Инфо: Уикенд

Тагове: Светлана Гущерова Християн Гущеров Добромир Гущеров бременност плеймейтка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР