Хора които не разбират от военно дело правят всичко възможно

...
Хора които не разбират от военно дело правят всичко възможно
Коментари Харесай

Румен Радев: Против съм изпращане на въоръжение от армията ни в Украйна

„ Хора които не схващат от военно дело вършат всичко допустимо да ни въвлекат в процесите на ескалация. Нека да припомня, че служебното държавно управление извърши решението за военна помощ за Украйна и там е написано, че следващо решение би трябвало да бъде осъществено като се имат поради последващите ни благоприятни условия. Виждаме, че войната към този момент зацикли във фаза на цялостно взаимно безсилие и тя въвлича всички нас. Моята позиция е ясна и аз изрично съм срещу изпращане на въоръжение от запасите на българската войска в зоната на военните дейности. Служебното държавно управление преди всички би трябвало да подсигурява сигурността на страната ”. Това съобщи президентът Румен Радев от село Устина в област Пловдив по случай Деня на лозаря и св. Трифон Зарезан.

Запитан за коментар обвързван с новите лице включени в листата „ Магнитски ”, той разяснява, че няма кой да свърши нашата работа.

" И тя стартира от ефикасна битка с корупцията, която да не бъде единствено предизборно говорене. Най-доброто средство повече жители да не попадат в „ Магнитски ” е идващият  парламент да се заеме със правосъдната промяна. С този закон „ Магнитски  Съединени американски щати вършат всичко допустимо корупционните практики да не преминат в тяхната система, само че това е сигнал към нас, че би трябвало да се подхващат ефикасни ограничения ”, добави още той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР