Хора, дайте да спрем тия караници, тия разделения и за

...
Хора, дайте да спрем тия караници, тия разделения и за
Коментари Харесай

Как Марк Рюте изкара 50 лева на избори в България

Хора, дайте да спрем тия кавги, тия разделения и за коледните празници да плеснем с ръце, па да се прегърнем! Стига сме се освирквали един различен - така единствено разрешаваме на врага да ни нападна и побеждава с лекост. Ето, скараха се Румен и Бойко, и Марк Рюте незабавно се възползва да ни удари една брадва за Шенген.

Да, правилно е, че президентът и някогашният министър председател в последно време са биз-бизе, но то тая вест, до момента в който стигне до нидерландците, Рюте към този момент си е написал писмото до Дядо Коледа с най-съкровеното си предпочитание. А то гласи: „ Мили Дядо Коледа, дано и тая година България не влезе в Шенген! “

Та, благи другари, дано се вземем в ръце и стартираме взаимна атака против всички тези, които желаят да видят България ограбена, унищожена и унищожена...

Не, не тия имам поради, те завоюваха изборите. За холандците приказвам. И за Дядо Коледа и джуджетата му. Не, не осемте джуджета, дето софийската прокуратура им открадна завода. Нормалните джуджета, дето опаковат дарове. Не, не тия в Брюксел с еврофондовете, те не са джуджета и еврофондовете не са дарове. Е, по какъв начин не ми вярвате? Какви автомагистрали, какви зърнопроизводители? Аз приказвам за джуджетата от Северния полюс. А, нямало било, не вярвате в приказки. Ама на президента вярвате, а!?

Айде в този момент и за джуджетата се скарахме. Спрете се към този момент! Нека се обединим към една идея за влизането ни в Шенген. Да поканим Марк Рюте да се убеди, че сме почтени да влезем. В Шенген, в Еврозоната, Евровизия, Европейското по футбол, в Г7, Г8, Г25,  абе на всички места би трябвало да ни одобряват с наслада и признателност.

Макар че май Маркс беше споделил, че не желае да членува в никой клуб, който приема тъкмо него за член. Не, не оня Маркс, Граучо Маркс. Ама да не почваме в този момент и за Маркс драмите. И двамата са смешници, просто единият е имал гений.

Та дано поканим Рюте и дружно с него да измажем тържествено последната постройка, която ни спъва от 2011 година за участието в Шенген. Още тогава Борисов сподели, че една постройка остава да измажем, и сме вътре... Ако питате дамите на междинна възраст, които към този момент имат прочут опит в живота, те ще ви кажат, че ония, дето ги дават обещание тия работи, нормално не съумяват да влязат.

Покрай измазването на къщата, можем да организираме и една стратегия на Марк Рюте, най-после на която освен обезпечено ще вкара България в Шенген, ами ще изкара и Нидерландия от там.

Задължително би трябвало да го заведем на прасе. Това би трябвало да стане в региона на оградата с Турция, щото Рюте дава пари за нея, да види, че прасе от там не минава. Не и, в случай че не бутне колкото би трябвало на митничаря, де. Ще създадем една гонка на прасето в калта към границата, но с цел да не се уморява гостът, ще гоним свинкята с полицейска патрулка. Тъкмо да види по какъв начин нашите герои служители на реда рискуват живота си, пробвайки се да заловят вражеските имигранти, тръгнали, апелирам ти се, да търсят по-добър живот на Запад.

Абе кои са те, че ще желаят по-добър живот от нашия, бе, алооо? Нали и те, в случай че заживеят по-добре от нас, напълно ще се скапеме. Стига ни това, че румънците ги одобриха в Шенген, а нас не, дано най-малко бежанеца да мачкаме в калта, че да не сме ние най-доло. Та дано се повози Рюте на полицейска патрулка, но същинска такава - с бензин за 20 километра единствено. И летни гуми. Ще го пуснем с 200 по автомагистралата, малко в насрещното, малко по тротоарите в Нова Загора, с цялостна газ през зебрите, след това отново на автомагистралата в спешното, дори може да спрем на аварийки сред тировете да се изпикае, че и той е човек, и той потребности има, и след това назад на границата.

Прасето като го хванем, ще минем първо през лабораторията, да ни кажат, че всичко е наред с него, нема потребност да правиме проби, дай 100 лв. и бегай. После ще го закараме на механа, ма по какъв начин си би трябвало – салати, шкембета, печено прасе, ракии, виновност, водки, певици, кючеци, малко кютек и в 2 сутринта един фоейрверк за кеф. Нищо, че не е Нова година. У нас за шефа всеки ден е Нова година! После ще го пратим да види по какъв начин организираме избори. Даже може и да взе участие, в случай че желае, нищо, че не е български жител и не знае български. Ще намерим кой да му помогне, да му попълни декларацията, да му каже къде да тегли хиксчето, а дори и 50 лв. ще му дадем. Така ще си върне половината от това, дето е дал за прасето в лабораторията.

Ако Рюте е същински мъж, ще остане и за броенето на бюлетините. За тая част от шоу програмата, ще го закараме в София, в зала „ Арена Армеец “, ще го заключим там за три дни без храна и вода и ще го оставим да написа като другите преброитeли SOS  с дъха си по прозорците. Ама и те па са едни наивници, значи – не им ли е ясно, че ги затварят там, с цел да излезе резултатът? К‘во броят и те толко - пишат к‘вото би трябвало и ги пускаме. Не, това не е похищение. Нали не ги бият..

Макар че, като се замисля в този момент, за какво правилно боят не беше включен в новия избирателен кодекс? Така нещата ще се ускорят - три шамара и за кмет е определен който би трябвало, две бухалки по тиквата и министър председател е индивидът с бухалките. Само дето фрагментите в тоя отрасъл с багра понамаляха през последните десетилетия, а и борческите школи към този момент не са това, което бяха. Нема ора. Обаче па футболистите ни седят без работа, тъй че може тоя път футболистчета да впрегнем за политическите ни каузи. Няма да чупят уши, а капачки, ма отново прави работа.

А най-после, откакто Рюте взе участие персонално в нашите избори, няма да има очи да споделя, че нещо в България не е наред. И да не е наред, кой е отговорен, а? Той Румен Радев към този момент му го сподели. Нидерландците са отговорни за това, което не върви в България!
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР