Хор изпълни хита на лондонската гара, а в английския град

...
Хор изпълни хита на лондонската гара, а в английския град
Коментари Харесай

Изминаха 50 години, откакто хитът на ABBA Waterloo превзе света

Хор извърши шлагера на лондонската гара, а в британския град Брайтън, където е извършен състезанието на " Евровизия " през 1974 година, почитатели проведоха флашмоб танц за годишнината
Песента Waterloo на шведската група АББА прозвуча на едноименната гара в Лондон за 50-годишнината, откогато шведският квартет завоюва с нея песенния конкурс на " Евровизия ", съобщи Асошиейтед прес.

Хор извърши шлагера на лондонската гара, а в британския град Брайтън, където е извършен състезанието на " Евровизия " през 1974 година, почитатели проведоха флашмоб танц за годишнината, прибавя Българска телеграфна агенция.
 Снимка: AP/БТА
Победата на " Евровизия " трансформира АББА в най-успешната група, печелила този музикален конкурс, чието 68-о издание ще се организира през май в родината на АББА, Швеция. Мелодичният диско поп на АББА ги издига на върха на класациите с милиони продадени албуми по целия свят.

Сценичният мюзикъл Mamma Mia!, основан по песни на групата, е на 25 години и по него са снимани два кино лентата.

Музикантите от групата не са се изявявали дружно онлайн от четири десетилетия, само че през 2021 година издадоха албум - Voyage. Всеки ден почитатели гледат цифровите " АББА-тари " в хитовото шоу Abba Voyage, което се извършва в Лондон от 2022 година

Четиримата музиканти от групата благодариха на почитателите си в събота, като написаха, че е " главозамайващо " песните им да се предават от потомство на потомство и " към момента да резонират по целия свят " и одобряват това със примирение.
 Снимка: AP/БТА
" Музиката, която откриваш и се научаваш да обичаш, когато пораснеш или даже по-късно през живота си, има свойството да остава с теб вечно ", споделиха Агнета Фелтскуг, Ани-Фрид Люнгста, Бьорн Улвеус и Бени Андершон. " Ние споделяме това прекарване с вас и да знаем, че нашата музика се е трансформирала в непрекъсната част от живота ви, е нещо прелестно. "

Тазгодишният край на " Евровизия " ще се организира на 11 май в Малмьо, откакто шведската певица Лорийн завоюва миналогодишния конкурс с Tattoo.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР