Хонорарите на изпълнители от попфолка стигнаха своя връх и все

...
Хонорарите на изпълнители от попфолка стигнаха своя връх и все
Коментари Харесай

Оляха се! Ето ги високите хонорари на чалга певиците

Хонорарите на реализатори от попфолка стигнаха своя връх и от ден на ден заведения се жалват, че ще се откажат от услугите на певиците. Оказа се, че чалга величията живеят в фиктивен свят и нямат визия какво се случва по дребните градове в благата ни татковина. 

Наш кореспондент научи против какви колосални суми пеят към този момент едни от най-големите имена в лекия род. Преслава, Галена и Емануела подвигнаха цена си осезаемо.

Преслава и Галена

Най-скъп в сектора си остава Азис, който няма закрепен хонорар, а всякога го дава по въодушевление. Ако се обадите на Краля на фолка за присъединяване, то може да чуете сума от 15 000 лв. до 40 000 лв.. В взаимозависимост какъв брой му се върви в съответното заведение.

От месец насам Галена и Преслава пък са вдигнали цената си на 12 000 лв.. Същата цена си бе поставила Емануела още преди няколко месеца и евентуално това е ядосало двете топ звезди, които са решили да се изравнят с колежката си.

Емануела, Деси Слава, Теди Александрова и Емилия

Меди, Джордан и Софи Маринова също подвигат мизата и към този момент ще извиват глас против 10 бона за час пеене. Джена и Илиян пък са на 8 бона, Това са в действителност имената, които сега пълнят клубовете и са заринати с участия.

Емилия си резервира цената от 7 бона, за същата сума пее Фики и с 500 лв. по-малко – Галин. За 6 бона може да извикате Ариа, Камелия и Деси Слава./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР