HONOR, водещата смартфон марка, представи два нови смарт продукта в

...
HONOR, водещата смартфон марка, представи два нови смарт продукта в
Коментари Харесай

HONOR представи официално смартфона HONOR 10 Lite, и стилния HONOR Watch в България

HONOR, водещата смарт телефон марка, показа два нови смарт продукта в България – HONOR 10 Lite и HONOR Watch. Добавянето им към българското продуктово портфолио на марката е разумно разследване от отличното показване на HONOR на локалния пазар през 2018 година и нестихващия напредък на марката, към този момент присъстващ в над 600 магазина в страната.

HONOR 10 Lite e моден селфи смарт телефон на изкусително ниската цена от 429 лева Със своята 24-мегапикселова предна AI камера с разнородни разкрасителни резултати HONOR 10 Lite е планиран да обезпечи съвършеното селфи на потребителя – зашеметяващо и в същото време естествено изглеждащо. Оборудван с EMUI 9.0 и Android 9, HONOR 10 Lite стопира дъха и с хубав дизайн в преливащи цветове и дребен капковиден ноч, осигуряващ над 90% съответствие екран към тяло.

HONOR Watch Magic, въпреки това, е грациозен смарт часовник, подобаващ за всички аспекти на всекидневието. Той идва със сензорен екран с висока резолюция, 7-дневен живот на батерията, 50-метрова водоустойчивост, 24-часов мониторинг на сърдечната периодичност и доста точна GPS локализация. Часовникът е идеалната композиция сред жанр и функционалност, което го прави подобаващ за всеки мотив.

На българския пазар HONOR 10 Lite може да бъде закупен от Telenor, Vivacom, Technopolis и Techmart в цветовите комбинации небесно синьо (Sky Blue), сапфирено синьо (Sapphire Blue) и среднощно черно (Midnight Black). Серията часовници HONOR Watch Magic пък ще бъде налична в България от март 2019 година на преференциалната цена от 369 лева в цветовете Lava Black и Moonlight Silver.

„ Феновете на HONOR са извънредно дейни както онлайн, по този начин и офлайн. Те харесват смарт устройства, които освен вършат живота по-лесен, само че и им оказват помощ да изразят персоналния си жанр. HONOR 10 Lite и HONOR Watch са основани точно да удовлетворят техните условия “ – сподели Томаш Весели, Маркетинг шеф на HONOR за района. „ Със своя съвременен дизайн, ярки цветове и премиум функционалности HONOR Watch и HONOR 10 Lite са идеалното решение за всеки консуматор и за всяка потребност. “

HONOR 10 Lite – съвършеният избор за всеки фен на селфитo

Като продължение на нововъведенията в селфи фотографията, въведени при предходните модели HONOR 9 Lite и HONOR 10, с HONOR 10 Lite HONOR подвига летвата още по-високо посредством осем сюжета, разпознавани в действително време. Алгоритъмът, задвижван от изкуствен интелект, разпознава разнообразни подиуми за секунди, позволявайки на камерата да усъвършенства чертите на лицето и фона, като трансформира времето на експозиция. Предната камера на HONOR 10 Lite поддържа и лицево различаване и разнообразни AI функционалности за разкрасяване, с помощта на които устройството може да персонализира резултатите за разкрасяване съгласно възрастта, пола и цвета на кожата, което значи, обезпечено красиво селфи всякога. Смартфонът идва и с 4-в-1 технологията за светлинен синтез, която улавя повече светлина в условия на едва осветяване, и с 3D портретното осветяване, което предлага пет разнообразни светлинни резултата, с които може да превърнете всеки кадър в профилна фотография или забавно Insta story.

Дизайнът на задния панел на HONOR 10 Lite е извънредно атрактивен – изработен е от осем пласта ослепителен материал за блестящ образен резултат. В България моделът ще разполагаем в няколко енергични преливащи цветови комбинации: небесно синьо, сапфирено синьо и среднощно черно. Всички те са въодушевени от светлината и цвета на небето в другите часове на деня.

В допълнение към впечатляващите камера и цветове HONOR 10 Lite предлага и необикновен 6.21-инчов FullView HD екран и капковиден дизайн на ноча, с помощта на който съотношението екран към тяло е над 90%.

HONOR Watch Magic – моден дизайн и супер издръжливост
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР