Honor се очертава да е следващият производител, който ще предложи

...
Honor се очертава да е следващият производител, който ще предложи
Коментари Харесай

Какво ще предложи сгъваемият смартфон на Honor

Honor се обрисува да е идващият производител, който ще предложи сгъваем смарт телефон, а тази седмица компанията удостовери, че името на модела ще е Magic V.
 Oppo Find N и всичко, което знаем за идния сгъваем смарт телефон
Новият сгъваем смарт телефон от Китай, който идва този месец

“Най-добрият екран в сгъваем смарт телефон ”

По-рано тази година циркулираха клюки, че телефонът ще се появи в точния момент за Коледа, само че явно производството му е било забавено и ще би трябвало да изчакаме до началото на 2022 година

От фотографията, споделена от Honor, научаваме, че моделът ще е с огромен вътрешен екран, сходен на този при Samsung Galaxy Fold 3, а съгласно неофициални източници размерът му ще е осем инча и с висока резолюция от 2200 х 2480 пиксела.
 Снимка 558164

Очаква се също по този начин първият сгъгваем флагман на Honor да разполага с новия чипсет Snapdragon 8 Gen 1, който ще обезпечи оптималната продуктивност и експедитивност.

Ако слуховете се окажат правилни, телефонът най-вероятно ще е оборудван с тройна камера с основен 108-мегапикселов датчик, телефото камера и камера с необятен ъгъл.

Както и тазгодишните модели на Honor, Magic V ще работи свободно с приложенията на Гугъл, защото след раздялата си с Huawei компанията към този момент не е обект на американските рестрикции.
 Huawei P50 Pocket и какво да чакаме от новия сгъваем телефон на компанията
Какво да чакаме от новия сгъваем телефон на Huawei

Ще се появи на 23 декември

Засега нямаме визия каква ще е цената на сгъваемия модел и ще е забавно да забележим дали Honor ще успее да предложи по-конкурентна такава по отношение на останалите производители на сгъваеми телефони досега.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР