Honor - производителят на телефони, който се отдели от Huawei

...
Honor - производителят на телефони, който се отдели от Huawei
Коментари Харесай

Honor расте и застана на трета позиция в най-населената държава в света

Honor - производителят на телефони, който се отдели от Huawei предходната година - възстановява пазарния си дял на мощно конкурентния китайски пазар, написа CNBC.

През август Honor реализира 15 % дял в продажбите в Поднебесната империя, нареждайки се на трета позиция, по данни на Counterpoint Research. Компанията изостава единствено от локалните съперници Oppo и Vivo, само че пораства със значими темпове: 18 % покачване през август по отношение на юли.

През ноември Honor бе отделена от Huawei и продадена на консорциум, воден от локалните управляващи в Шънджън, където се намира централата ѝ. Ходът бе за да се обезпечи оцеляването на компанията след американските наказания против Huawei.

През януари тя сподели модела си V40, а през юни и Honor 50. Този месец тя пусна серия от по-висок клас, която ще доближи и интернационалните пазари, в това число Европа.

Успехът се дължи и на насъбраното търсене от лоялни последователи на Huawei и Honor, които не смениха телефоните си с такива на други марки.

Honor се прицелва към международните пазари, само че триумфът там ще е по-труден. Компанията има дял от общите доставки от едвам 3,7 % през август - най-много поради растежа в Китай.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР