Honor представи първия си флагман като самостоятелна компания след отделянето

...
Honor представи първия си флагман като самостоятелна компания след отделянето
Коментари Харесай

Honor представи първия си самостоятелен флагман

Honor показа първия си флагман като независима компания след отделянето си от Huawei. Смартфонът се споделя Magic 3 и идва в три версии - Magic 3, 3 Pro и 3 Pro Plus.

Като независима компания, Honor не попада под рестриктивните мерки на Съединени американски щати против Huawei. Затова Magic 3 ще употребява приложенията и услугите на Гугъл.

Дизайнът и спецификациите на трите модела са сходни, само че с някои значими разлики. Magic 3 ще употребява процесор Qualcomm Snapdragon 888, до момента в който другите две версии ще разчитат на по-мощната версия Snapdragon 888 Plus.

Оперативната памет е от 8GB до 12GB според от модела. Дисплеят ще е 6,76-инчов OLED със 120Hz освежаване на картината, 1344р резолюция и извити ръбове.

Големите разлики са при камерите. Стандартният Magic 3 ще употребява тройна съществена камера в настройка 50МР главен датчик, 13МР с ширококъгълен обектив и 64МР монохромна камера.

Magic 3 Pro прибавя към тези датчици и 64МР телефото камера. Тя ще е с обектив с 3,5-кратно нарастване и оптична стабилизация на изображението. Magic 3 Pro Plus употребява 50МР главен датчик, само че с по-голяма повърхност, а ултраширокоъгълната камера е 64МР.

Всички версии на телефона имат идентична батерия - 4600mAh с поддръжка на бързо презареждане до 66W. При двете Pro версии има и 50W безжично презареждане с поддръжка на назад зареждане, т.е. с батерията на телефона безжично да се презареждат други устройства.

Pro версиите имат и корпуси с рейтинг IP68 за водо- и прахоустойчивост. При общоприетия Magic 3 рейтингът е IP54.

Устройствата излизат първо на пазара в Китай. Цените им там ще стартират от 899 евро и ще доближават 1499 евро. Honor възнамерява и световен дебют, само че за в този момент не оповестява датата за него.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Редактор: Мартин Дешев.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Чудя се на шотландците, по какъв начин могат да чакат уискито да отлежава по 5-10 години?! Ние ракията я почваме още от казана. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВаксинираните няма да заплащат поради дребното неимунизирани хораФедералната работа за сигурност желае непрекъснатото му задържане за период от два месецаПо-рано през днешния ден паднаха Херат и Фарах, както и стратегическият град ГазниСтотици поданици на Анкара нападнаха нощес домове и магазини на сирийски мигрантиПричината са позволени основни процесуални нарушенияРумен Цонев: Цената на тока се манипулира на „ самостоятелната “ Българска енергийна борсаПоройните превалявания в Черноморска Турция предизвикаха наводнения и свлачищаНикога не е късно за пътешествияА знаете ли по коя международна звезда си пада Дивна?Посолството ни в Скопие е изпратило неотложно протестна нотаМеждународният съюз за запазване на природата класифицира африканските слонове като уязвим тип, а азиатските слонове – като застрашени от изчезванеВероятността галактическата канара да удари Земята е малко по-голяма в сравнение с се смяташе досегаПрогнозите са, че температурите ще се покачат на следващия ден и в други италиански градовеЖертвата е млад мъж, който беше разгласен за издирванеКакво написа той в обществената мрежа FacebookТой означи, че приходната част в бюджета се движи извънредно добреОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР