ХОНОЛУЛУ (АП) — Дни след като офисът на главния прокурор

...
ХОНОЛУЛУ (АП) — Дни след като офисът на главния прокурор
Коментари Харесай

Властите на Мауи отхвърлят някои подробности в доклада на главния прокурор на Хавай за смъртоносен горски пожар

ХОНОЛУЛУ (АП) — Дни откакто офисът на основния прокурор на Хавай разгласява външен отчет, който отбелязва информационни проблеми в отговор на смъртоносния горски пожар през август, Служители на окръг Мауи отблъснаха и предложиха „ уточнения “ на някои от детайлностите в отчета.

Генералният прокурор на Хаваите Ан Лопес разгласява в сряда отчет за първа фаза от Изследователския институт за пожарна сигурност, в който се споделя, че необятно спиране на връзките е оставило управляващите в мрачно и поданици без незабавни сигнали по време на най-смъртоносния горски пожар в Съединени американски щати от един век.

Докладът не отговори на въпроси по отношение на повода или отговорността. Той също по този начин сподели, че това е единствено в началото пресмятане и ще последват още два отчета. Разследващите към момента се пробват да получат някои документи от окръг Мауи.

Късно в петък окръг Мауи излезе с изказване с обяснения по разнообразни детайлности в отчета, в това число когато кметът Ричард Бисен издаде окръжна прокламаци...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР