Хонконгските власти планират да раздадат на всички местни жители защитни

...
Хонконгските власти планират да раздадат на всички местни жители защитни
Коментари Харесай

Всички жители на Хонконг получават маски за многократна употреба от правителството

Хонконгските управляващи възнамеряват да раздадат на всички локални поданици защитни маски за многократна приложимост, с цел да се ограничи разпространяването на ковид, заяви през днешния ден в. " Саут морнинг чайна пост ", представен от ТАСС.

Плановете са да бъдат разпределени над 7,5 милиона особено създадени висококачествени маски, които ще могат да бъдат получени по пощата след онлайн регистрация, осведоми Българска телеграфна агенция.

По думите на представител на управляващите подготвителните работи по програмата за систематизиране на маските е в завършващ стадий.

Според някои от жителите на Хонконг обаче самодейността ненапълно е закъсняла, защото доста хора към този момент са дали пари за маски, а обстановката с ковид се е нормализирала. През последните две седмици не са регистрирани нови случаи. Общо броят на инфектираните е 1039, а умрелите са четирима.

На този декор локалните управляващи взеха решение да смекчат ограничаващите ограничения. От през днешния ден заетите в държавния бранш стартират да се връщат на работните си места. Тази седмица би трябвало да отворят музеите, библиотеките и спортните площадки.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР