ХОНКОНГ (AP) — Китайската Alibaba Group казва, че нейният главен

...
ХОНКОНГ (AP) — Китайската Alibaba Group казва, че нейният главен
Коментари Харесай

Китайската Alibaba назначи главен изпълнителен директор Еди Ву да оглави своя бизнес за електронна търговия, тъй като растежът му се забави

ХОНКОНГ (AP) — Китайската Alibaba Group споделя, че нейният основен изпълнителен шеф Еди Ву ще оглави главния й бизнес за електронна търговия, както компанията търси за стимулиране на растежа и отбиване на бързо разрастващи се съперници за онлайн извършване на покупки като Pinduoduo.

Ву заменя Труди Дай, дълготраен изпълнителен шеф на Alibaba, който беше един от създателите на компанията.

Председателят на Alibaba Джо Цай сподели във вътрешно писмо от сряда, че Дай ще помогне за основаването на компания за ръководство на активи, ориентирана към възстановяване на възвръщаемостта на капитала и „ увеличение на цената на акционерите “.

Преместването пристигна, откакто PDD Holdings Inc., която ръководи платформата за онлайн извършване на покупки Pinduoduo и фокусирания върху Съединени американски щати уебсайт за електронна търговия Temu, надмина Alibaba по пазарна стойност през последния месец.

Във вторник пазарната капитализация на акциите, регистрирани в Съединени американски щати, на PDD беше 199,41 милиарда $. Alibab...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР