Honda вече надниква в бъдещето си подготвяйки се за електрическата

...
Honda вече надниква в бъдещето си подготвяйки се за електрическата
Коментари Харесай

2024 Honda Prologue визуализира елбъдещето на марката

Honda към този момент надниква в бъдещето си подготвяйки се за електрическата епоха. Вчера японският авто производител разкри екстериора и интериора на електрическия си кросовър Honda Prologue 2024, дружно с някои други данни, с цел да му обезпечи добра вероятност преди идването на автомобила през 2024 година

Изчистеният, обикновен външен дизайн евентуално загатва и за идващото потомство гама на Honda, с изгладени повърхности, поставящи акцент върху аеродинамиката. Тънкото хоризонтално LED осветяване начело е в настоящия дизайнерски език на Honda, до момента в който откъм гърба има нов взор към най-новия стилен кросоувър HR-V. Honda отбелязва, че типичната емблема H е сменена на вратата на багажника от цялостното име на марката Honda, изписано с блестящо стилизиран шрифт.

Prologue ще се предлага с 21-цолови джанти и панорамен покрив, потвърдиха още от автомобилния производител. Вътре в Prologue има комбинация от детайли на Honda и General Motors, като американците са обезпечили платформата и технологията за акумулатори за автомобила, както и индустриална площадка.

Стандартният 11,0-инчов клъстер с цифрови измервателни уреди и 11,3-инчов сензорен екран на информационно-развлекателната система не са обаче същите както при 2024 Chevrolet Equinox EV или 2024 Blazer EV, с които Prologue споделя огромна част от вътрешността си. Воланът и климатичните контроли, обаче наподобяват или същите, или сходни на това, което се намира в неговите събратя GM.

От Honda споделят, че Prologue има триметрово междуосие, което е с към 20 см по-дълго от това на 2023 CR-V. GM не е разгласил такива спецификации за Equinox EV или Blazer EV, само че това междуосие е същото като Cadillac Lyriq, който употребява същата платформа и батериите на Honda и двата Chevrolet-а, известни като Ultium технология.

Honda сподели, че общата дължина на Prologue ще бъде 490 см, което е с към 10 сантиметра по-късо както от Lyriq, по този начин и от настоящия Pilot, и с към 26 см по-дълго от Passport. Цените не са оповестени, само че Honda сподели, че когато Prologue дойде през 2024 година, той ще стои над CR-V дружно с Passport в гамата на автомобилния производител. Honda Passport 2022 в този момент коства в Щатите $40 320.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР