Honda е една от най-утвърдените автомобилни компании на световния пазар.

...
Honda е една от най-утвърдените автомобилни компании на световния пазар.
Коментари Харесай

От началото на 2019 г. HONDA има нов дом във Варна

Honda е една от най-утвърдените автомобилни компании на международния пазар. От началото на 2019 година марката има нов дом във Варна . Шоурумът и сервизът се реалокираха на нов адрес в морската столица - бул. " Владислав Варненчик " 279А .

Преместването даде опция на компанията да разшири площта на шоурума си и да се снабди с по-голям и съвременно оборудван сервиз . По този метод и изборът на коли и мотоциклети ще бъде доста по-голям. Новото местонахождение е подбрано по този начин, че да улеснява клиентите в най-голяма степен от позиция на достъп, парко места и услуги . Също по този начин, с помощта на превъзходната база и подготвените експерти, Honda съумява да даде обслужване на по-високо равнище .



Именно по отношение на желанието от страна на автомобилния тръст за повече удовлетворени клиенти, от началото на месец май единствено в сервиза във Варна започва нова стратегия, наречена " 5+ ". Тя е ориентирана към притежателите на по-стари коли. Ако вашият автомобил е над 5 години, се възползвайте от по-ниските цени за сервиз и аварийни елементи.



Предимствата на сервизната стратегия " 5+ " са:
15% отстъпка за истински елементи  от следните групи: филтри, накладки, дискове, амортисьори и други

В новият шоурум  можете да се възползвате от невероятните ценови оферти за коли на склад, които можете да видите ТУК!

В шоурума с изключение на на най-новите модели коли на Honda ще можете да се насладите и на огромен избор от мотоциклети.

Тук можете да тествате най-новите модели коли на марката като CR-V, Civic и HR-V. Ако пък сте фенове на моторите и историята на България благодарение на техните сътрудници от " Розета Мото Турс " да се насладите на еднодневен или тридневен авантюристичен тур с CRF1000L Africa Twin Adventure Sports.



Honda е измежду водещите в света производители на артикули за напредване с необятното си портфолио от коли, мотоциклети и ATV.

За контакти:

Адрес:  бул. " Владислав Варненчик " 279А

Телефон : 052/703966, 052/703969, 0884/189391, 0885/085354

E-mail: [email protected]

--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни новини
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР