Honda CR-V от пето поколение е на пазара вече пет

...
Honda CR-V от пето поколение е на пазара вече пет
Коментари Харесай

И ето я новата Honda CR-V - без вертикални стопове и без версия само с ДВГ

Honda CR-V от пето потомство е на пазара към този момент пет години, тъй че компанията работи върху шестото потомство, което ще дебютира на европейския пазар през 2023 година Шестото потомство Honda CR-V към този момент е на пътя. Японската марка тества новото SUV, което ще има за цел да се трансформира в пример за европейския пазар. Иновацията е с доста по-модерен и състезателен дизайн. Дебютът е плануван за 2023 година.

Новото SUV ще претърпи радикални промени, като в дизайнерско и в софтуерно отношение ще последва стъпките на неотдавна показания Civic. Рендерът, който ви демонстрираме не е с положително качество, само че отразява тъкмо новия дизайн, наблягайки скъсаните LED фарове, които ограждат огромната радиаторна решетка, която от своя страна е решена в забавна черна шарка в жанр пчелна пита.

Дневните светлини към този момент са преместени на горния борд на фаровете, свързвайки се с противоположната светлина посредством хромирана лента. Другото любопитно е, че новият модел ще се предлага единствено с три реда седалки за седем пасажери. Honda също прибавя и по-спортен щрих към силуета: огледалата за назад виждане са прикрепени към панелите на вратите.

Отзад CR-V 2023 също ще впечатлява с радикална смяна. Новият дизайн ще залага на хоризонталната оптика, като присъщата отвесна част на " стоповете " от петте предходни генерации към този момент няма да я има. Honda също ще сътвори изцяло друга атмосфера в интериора, следвайки линията, усъвършенствана в новия HR-V, с огромен сензорен екран и образен дизайн.

Японският производител продължава прецизно да следва трендовете и ще резервира линията си за електрификация, тъй че новият CR-V e: HEV ще бъде plug-in хибрид, а познатите ни напълно бензинови или дизелови версии няма да ги има. Хибридът ще разполага с литиево-йонна батерия, която ще обезпечава оптимален пробег от 60 километра единствено на ток.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР