Honda Civic и Honda Jazz продължават да доказват своите качества

...
Honda Civic и Honda Jazz продължават да доказват своите качества
Коментари Харесай

HONDA ПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ЗА АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА НА WHAT CAR?

Honda Civic и Honda Jazz не престават да потвърждават своите качества в едно от най-търсените оценки в автомобилната промишленост – премиите на английското издание What Car?

Honda завоюва купата „ Малка кола на годината “ с Jazz и Семеен автомобил на годината със Civic за 2023-а. Honda беше доста покрай хеттрик, защото напълно новият Civic Type R също беше в листата за премията „ Горещ хеч на годината “.

За да има право на награди от What Car?, един автомобил би трябвало да бъде тестван дружно със своите противници, както по пътищата на Обединеното кралство, по този начин и на специфичната тестова писта на What Car?

Побеждавайки конкуренцията от някои огромни имена, Honda Jazz е дребен автомобил с огромни функционалности, в това число комфортни седалки срещу отмалялост, огромен товарен потенциал до 1205 литра, с „ вълшебен седалки “ (magic seats) и информационно-развлекателна система с интеграция на смарт телефон посредством както Apple CarPlay, по този начин и Android Auto.

Стив Хънтингфорд, редактор в What Car? разяснява: „ Формата на mini-MPV на Jazz му придава един от най-просторните интериори на дребен автомобил. Невероятно гъвкавите задни седалки единствено прибавят плюсове към неговата деловитост. Позицията на лидера е друга мощна страна, с помощта на повдигнатата седалка и тънките колони на предното стъкло. А хибридната технология на автомобила съчетава впечатляващата спестовност на гориво в действителния свят с динамична продуктивност. “

11-то потомство Civic, което Honda пусна на пазара предходната година, е любимец за фамилен автомобил със своето цялостно хибридно показване и динамично задвижване.

Стив Хънтингфорд добави: „ Civic изпъква измежду всичките си съперници на фамилни коли, не на последно място с помощта на ниските си експлоатационни разноски, безпроблемното показване и интелигентния интериор. Този интериор също е един от най-просторните в класа и включва някои от най-удобните за потребителя функционалности. Civic е страховит за шофиране, тъй като ръководството му е точно, а окачването съумява да съчетае строгия надзор върху каросерията със устойчиво возене. “

Ребека Адамсън, началник на автомобилния отдел в Honda UK, разяснява: „ Да започнеш 2023 година с две извоювани награди е ужасно достижение за Honda и да получиш самопризнание на 2023 What Car? Наградите са приказен знак. И двата модела са основни за нашата марка, като Honda Jazz е нашият най-продаван модел, а Civic към този момент дойде със своето 11-то потомство – чакам с неспокойствие триумфът да продължи. “

*Източник: www.honda.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР