HomeBag.bg предлага редица удобства на клиентите си под тепетата -

...
HomeBag.bg предлага редица удобства на клиентите си под тепетата -
Коментари Харесай

Край на досадното пазаруване! Онлайн супермаркетът на...

HomeBag.bg предлага редица улеснения на клиентите си под тепетата - безвъзмездна първа доставка, огромно многообразие и хиляди продукти.

Усещате ли по какъв начин времето, което желаете да прекарате със фамилията и децата си или да посветите на себе си, все някак ви се изплъзва? Ежедневието ни е толкоз забързано, че мъчно намираме час да поспортуваме, да отдъхнем край фонтаните в Цар-Симеоновата градина. Задачи, задължения, бягане от един магазин в различен, очакване в тапите, търсене на свободно място да паркиране и редене на опашки изяждат цялата ни независимост.

Но за пловдивчани към този момент има решение! Градът има своя онлайн супермаркет - HomeBag.bg Интернет магазинът има задача - да ни подари това, от което най-вече се нуждаем - скъпо време. Създаден в Пловдив и работещ с извънреден сътрудник от града под тепетата - обичаните на всички супермаркети „ Лекси ”, HomeBag.bg подсигурява високо качество и многообразие. Към момента онлайн магазинът поддържа над 8000 продукта. Те всеки месец стават от ден на ден, а уеб сайтът подсигурява постоянно настоящи промоции.

В HomeBag.bg може да намерите всичко - от хранителни артикули от обичани и желани марки, през пресни плодове и зеленчуци, питиета, почистващи препарати за дома, био и диетични храни, козметика, продукти за бебето и детето, за домашните любимци и доста други.

С онлайн магазина на Пловдив можете да планирате седмичните си покупки и своето време. Предимствата не свършват - всички цени и промоции са същите като в супермаркети „ Лекси ” - без надценка. Минималната стойност на поръчката е 25 лева, като клиентът самичък избира часови диапазон сред 12 и 19.30 часа, в който желае стоките да бъдат доставени до вратата му. Доставката е с закрепена цена от 4,20 лева, като може да поръчвате 7 дни в седмицата. А в случай че извършите поръчката си до 11 часа денем, може да изберете часови слот за доставка в същия ден.

Удобно, нали?

А в случай че имате подозрения дали си заслужава да излезете от нормалната си рутина на извършване на покупки - не се опасявайте - екипът на HomeBag.bg ви схваща. За да можете да изпробвате услугата и да получите цялостна гаранция в удобството, всеки нов клиент получава безвъзмездна първа доставка с код FREEBAG.

Знаейки, че всички обичаме да пазарим на едно място, от HomeBag.bg разчитат на своите консуматори. Ако не откриете обичания си артикул в онлайн магазина на Пловдив, може да пишете в края на поръчката си и той ще бъде прибавен във вашата кошница и в предлаганите артикули на магазина. Така клиентите сами вършат магазина още по-удобен за тях.

И с цел да се отърсите от всичките си страхове, HomeBag.bg подсигурява, че в случай че нещо от доставката или продуктите не Ви хареса - може да върнете продукта или цялата поръчка.

Без риск, без непотребни разноски.

Просто се доверете и пробвайте!

С HomeBag.bg си подарявате време за вас и Вашето семейство.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР