Hollyoaks подрежда огромна драма през следващите седмици и месеци, като

...
Hollyoaks подрежда огромна драма през следващите седмици и месеци, като
Коментари Харесай

Трейлърът на E4 Hollyoaks дразни шока от бременността, сватбената трагедия и четири огромни завръщания

Hollyoaks подрежда голяма драма през идващите седмици и месеци, като някои познати лица се завръщат и внасят безпорядък.

Зрителите би трябвало останете на линия и очаквайте непредвиденото, защото предстоят редица големи сюжетни линии, а други сюжетни линии поемат тъмен поврат. Изглежда доста поданици са в заплаха, с драма, която се разиграва в Hollyoaks Pride, похищение и Уорън Фокс, разпространяващ евентуално смъртоносни опиати.

Тъй като някои поданици наподобяват в сериозна заплаха, други наподобяват уплашени, до момента в който се развиват подиуми, които занапред ще се развиват да бъдат разкрити пред феновете. Тийнейджърът Лукас Хей е похитен от Картър Шепърд, до момента в който спореният скрит план за конверсионната терапия приема поврат.

Изглежда, че друга сцена демонстрира, че Сте Хей прегръща изпадналия в безсъзнание наследник Лукас, само че ще оцелее ли той? Самият Ste е изправен пред заплаха, до момента в който Уорън продължава да му отмъщава за гибелта на щерка му Ела Ричардсън.

Но Уорън би трябвало да вни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР