Холивудското студио Дисни, което ще отпразнува своя стотен юбилей през

...
Холивудското студио Дисни, което ще отпразнува своя стотен юбилей през
Коментари Харесай

Приказката на Дисни продължава вече 100 години

Холивудското студио " Дисни ", което ще отпразнува своя стотен празник през 2023 година, показа в Лондон събитията, планувани за отбелязване на годишната. Програмата по-специално планува пътуващ концерт, на който ще бъдат изпълнени най-известните мелодии от историята на студиото, съобщи Франс прес.

На 16 октомври 1923 година Уолт Дисни основава " Дисни брадърс картуун стюдио " (Disney Brothers Cartoon Studio) - първото си студио за анимация. Днес с името " Дисни " има увеселителни паркове, стрийминг платформа и други.

" През последните 100 години видяхме по какъв начин се промени " Дисни ", започвайки от един от първите анимационни филми със тон (за Мики Маус от 1928 г.) и стигайки до стрийминг услугата Дисни плюс ", сподели Никол Морс, вицепрезидент по тактиката на марката за Европа, Близкия изток и Африка, при представянето на плануваните за отбелязване на годишнината събития. 

" През 2023 година " Дисни " ще отдаде респект на героите и историите от този първи век на чудеса и ще показа стратегия от празненства под името " Дисни 100 " ", се показва в направеното от студиото изказване. 

" Дисни " ще обиколи Европа с Hollywood Sound Orchestra, който ще извърши най-известните мелодии в историята на студиото, в това число тези от " Красавицата и звяра ", " Мери Попинз " и " Енканто ", както и композиции от вселените на " Пиксар ", " Междузвездни войни " и " Марвел ". 

Във Франция през 2023 година " Дисни " се ангажира да предложи 100 000 развлекателни преживявания на благотворителни организации и партньорски педиатрични лечебни заведения.

На 16 октомври 2023 година в Дисниленд Париж посетителите " ще се насладят на невиждана стратегия от празненства, в това число извънредни срещи с герои ", дава обещание студиото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР