Холивудският ветеран Робърт де Ниро реши да представи седмото си

...
Холивудският ветеран Робърт де Ниро реши да представи седмото си
Коментари Харесай

Робърт де Ниро показа бебето и разкри как се казва

Холивудският деец Робърт де Ниро реши да показа седмото си дете пред света.

След като изненадващо разкри във вторник, че неотдавна още веднъж е станал баща още веднъж и то за седми път, 79-годишният артист показа първи детайлности за дъщеричката си пред Гейл Кинг в " CBS Mornings ". Интервюто ще бъде излъчено на 23 май.

Носителят на " Оскар " е нарекъл момиченцето Джиа Вирджиния Чен де Ниро. Майката на бебето е приятелката му Тифани Чен, експерт по бойни изкуства. Рожбата им се появила на бял свят на 6 април, с съвършени ограничения, написа dir.bg.

 

 


Детето е планувано и посрещнато с доста обич и двамата родители са на седмото небе от появяването на новия член в фамилията, споделят още от " CBS Mornings ".

Де Ниро за първи път разкри, че неотдавна е станал татко за седми път, във връзка новия му филм " За татко ми ", заяви " People ".

Колегата му Себастиан Манискалко изрази наслада от скорошното попълнение в фамилията на Де Ниро на премиерата на кино лентата в Ню Йорк по-рано тази седмица.

" Днес ме осведомиха, че имаме нов член в екипа, не знаех. Бог да го благослови ", сподели Манискалко пред " Extra ". " Робърт е доста свестен човек, обича да прекарва време със фамилията си и аз се веселя за него. "

Де Ниро има шест деца от предходни връзки. Де Ниро и първата му брачна половинка Даян Абът са родители на Дрена, на 51, и наследник Рафаел, на 46 години. През 1995 година той стана татко на близнаците Джулиан и Арън, на 27 години, родени от някогашната му другарка, модел и актриса Туки Смит. Де Ниро също има наследник Елиът, на 24, и щерка Хелън, на 11, от Грейс Хайтауър.

 

 


Де Ниро бе видян за първи път с Тифани Чен през август 2021 година, след раздялата му с някогашната брачна половинка Грейс Хайтауър през ноември 2018 година

Двамата се срещнали години по-рано, когато снимали филм през 2015 година Чен, инструктор по бойни изкуства, имала роля в плана " The Intern ", в който взе участие Де Ниро. Тя има впечатляваща биография, натрупала десетки златни медали и международни трофеи в хода на кариерата си. Всъщност спортистката е родена в кунг-фу семейство, щерка е на грандмайстор Уилям Си Си Чен.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР