Холивудският актьор Кевин Спейси се извини, след като бе обвинен

...
Холивудският актьор Кевин Спейси се извини, след като бе обвинен
Коментари Харесай

Кевин Спейси се извини, след като бе обвинен в сексуален тормоз от актьора Антъни Рап

Холивудският артист Кевин Спейси се извини, откакто бе упрекнат в полов тормоз от артиста Антъни Рап . Рап, който тогава е бил на 14 години, съобщи, че Спейси го е поканил на празненство и е изглеждал пийнал, когато се е случил хипотетичният случай. Спейси сподели, че това е станало преди повече от 30 години и в действителност не си спомня тази среща, само че добави, че сервира своите " най-искрени извинения ", в случай че нещо сходно в действителност се е случило.

Рап уточни, че споделя историята в този момент, след експлоадирането на абсурда с Харви Уайнстейн . Филмовият магнат беше упрекнат от над 50 дами за полово принуждение и тормоз. Уайнстейн отхвърля обвиняванията. Скандалът провокира диспути за несъответствуващото държание в развлекателната промишленост и насърчи повече хора да споделят своите прекарвания.

Тази история е предиздвикала Кевин Спейси да " приказва за други неща ", свързани с неговия живот. " Моите най-близки знаят, че съм имал връзки както с мъже, по този начин и с дами. През целия си живот съм обичал мъжете и съм имал сантиментални връзки с тях. Сега взех решение да пребивавам като гей ", написа той в Туитър.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР