Холивудският актьор Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny

...
Холивудският актьор Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny
Коментари Харесай

Помолиха Джони Деп да се оттегли от роля в предстоящ филм

Холивудският артист Джони Деп  Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, Съединени американски щати. Tой е удостовери през днешния ден в обществените мрежи, че ще апелира решението на Висшия съд в Лондон, откакто загуби делото за клюка против английския таблоид "Сън " поради публикация, в която е наименуван "бияч на съпруги ", оповестяват международните организации.

Деп също така е съобщил в инстаграм, че е бил помолен да се отдръпна от ролята на Гринделвалд в идния филм от поредицата "Фантастични животни и къде да ги намерим ". Актьорът е почел молбата, предава Българска телеграфна агенция.

От "Уорнър брадърс " също оповестяват, че Джони Деп  Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, Съединени американски щати. Tой е се отдръпва от ролята и че за нея ще бъде проведен нов кастинг.

Третият филм от поредицата се чака да излезе на екран през 2022 година Действието в новия франчайз "Фантастични животни и къде да ги намерим " предхожда хронологично събитията в романите и филмите за приключенията на Хари Потър.

Джони Деп  Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, Съединени американски щати. Tой е заведе дело против "Нюз груп нюзпейпърс " и основния редактор Дан Утън за клюка в негова публикация във в. "Сън " от 2018 година, в която е наименуван "бияч на съпруги ". Процесът стартира през юли тази година и продължи три седмици. Показания пред съда дадоха артистът и някогашната му брачна половинка Амбър Хърд. В хода на делото станаха известни много пикантни детайлности от персоналния живот на двойката. В отбрана на Деп показания дадоха някогашните му партньорки Ванеса Паради и Уинона Райдър.

Съдията по делото Андрю Никъл реши, че обвиняванията в публикацията са "верни всъщност " и взе решение да отхвърли желае на холивудския артист, напомнят организациите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР