Холивудският актьор Джеръми Ренър е в критично състояние след инцидент

...
Холивудският актьор Джеръми Ренър е в критично състояние след инцидент
Коментари Харесай

Актьорът Джеръми Ренър е в критично състояние след инцидент със снегорин

Холивудският артист Джеръми Ренър е в сериозно положение след случай със снегопочистваща машина. Звездата от филмите на Marvel е получил контузия на гърдите и други пострадвания на Нова година, заяви представител на артиста.

Ренър се наранява, до момента в който чисти сняг пред дома си в Невада, употребявайки персоналния си снегорин. Той е опериран в понеделник и " остава в интензивното поделение в сериозно, само че устойчиво положение ". В последните седмици Съединените щати бяха връхлетени от снежни стихии, при които починаха десетки хора, а хиляди хора останаха без ток и опция да пътуват по празниците.

" Семейството на Джеръми би желало да изрази благодарността си към невероятните лекари и медицински сестри, които се грижат за него ", се споделя в изказването на неговия представител.

51-годишният Ренър е единственият потърпевш при случая, който ще се проверява от шерифската работа на окръг Уашо.

Американският новинарски уебсайт за звезди TMZ заяви, че на мястото на случая Ренър е бил подкрепят от съседи, един от които е бил доктор.

По информация на CNN поради случилото се артистът е претърпял две интервенции. Той от години има ранчо в окръг Уашо. Районът на Северна Невада беше обиден от тежка зимна стихия, вследствие на която 35 хиляди домове изгубиха електричество. През уикенда управляващите предизвестиха тези, които имат проекти за пътешестване през планините Сиера Невада, да се приготвят за заледени пътища и зимни условия за шофиране.

Номинираният два пъти за " Оскар " Ренър е най-известен с ролята си на Клинт Бартън в кинематографичната галактика на Marvel, като взе участие в няколко кино лентата за " Отмъстителите " (Avengers) и в телевизионния сериал " Ястребово око " (Hawkeye).

Номиниран е за " Оскар " за най-хубав артист за ролята си в The Hurt Locker през 2008 година и за най-хубав поддържащ артист в The Town през 2010 г.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР