Холивудският актьор Брад Пит съди бившата си съпруга Анджелина Джоли,

...
Холивудският актьор Брад Пит съди бившата си съпруга Анджелина Джоли,
Коментари Харесай

Любов и омраза! Брад Пит съди Анджелина Джоли 

Холивудският артист Брад Пит съди някогашната си брачна половинка Анджелина Джоли, тъй като скрито е продала акции на взаимната им винарна на съветски олигарх, заяви уеб сайтът TMZ, базирайки се на правосъдни документи.

През юли 2021 година беше обявено, че Джоли е подала правосъден иск да бъде анулирана краткотрайната възбрана за продажба на общите им активи с Пит. По-конкретно актрисата искаше да разгласи за продажба своя дял във винарската компания Miraval Chateau Nouvel във Франция.

През септември звездата от „ Троя “ позволи на някогашната си муза да продаде своя дял, при изискване, че той персонално утвърди купувача. Запознати с делата на двойката настояват, че месец по-късно Пит е бил шокиран да научи, че половината от винарната е добита от дъщерно сдружение на компанията за спиртни питиета Stoli Group, която се управлява от съветския предприемач Юрий Шефлер.

Пит твърди, че Джоли не е получила единодушието му за договорката и съзнателно е скрила от него детайлностите. Актьорът се оплаква, че новият му съучастник е внесъл безпорядък в ръководството на винарната, написа изданието.

Актьорът желае от съда да анулира договорката. Той има намерение да изиска и обезщетение за претърпените вреди.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР