Холивудският актьор Бен Стилър, който е и посланик на добра

...
Холивудският актьор Бен Стилър, който е и посланик на добра
Коментари Харесай

Бен Стилър се срещна с украински бежанци в Полша

Холивудският артист Бен Стилър, който е и дипломат на благосклонност към Организация на обединените нации, дойде в полския град Жешов покрай границата с Украйна, с цел да се срещне с украински бежанци, заяви РБК, базирайки се на информация от акаунта в Туитър на Върховния комисариат за бежанците към Организация на обединените нации (UNHCR), написа в. Сега.

По думите на звездата от „ Нощ в музея “ в Инстаграм, в навечерието на Световния ден на бежанеца 20 юни той е желал да се види и беседва със фамилии, чийто живот е бил преобърнат от войната и насилието в района. „ Милиони бяха принудени да изоставен домовете си, като над 90% са дами и деца. Тук съм, с цел да се изучавам, да споделям истории, които илюстрират човешкото влияние на войната, и да прикани за взаимност “, написа в обществената мрежа 56-годишният притежател на премия „ Еми “.

At the Medyka border in Poland I met families who fled the war in Ukraine, leaving loved ones behind, with no idea when they will be able to return home.
I’m so impressed w/ representatives & how committed they are to supporting people on their journeys.
— Ben Stiller (@BenStiller)

По-рано Укринформ съобщи, че в събота в TikTok се е появило видео с Бен Стилър, разхождащ се край паметника на Тарас Шевченко на централния площад на западния украински град Лвов, до момента в който беседва по мобилния си телефон. Това свидетелства, че артистът е бил и на украинска територия, само че други свидетелства за това, че е минал границата, към този момент няма.

Wow, Ben Stiller in Lviv!

— Taras (@tarasmi)

На 30 април американската актриса и режисьор Анджелина Джоли също беше с филантропична задача в Лвов и бе снимана от локална почитателка в едно от кафенетата в града. Известно е, че тя също работи по проблемите на бежанците към Организация на обединените нации. След началото на съветската инвазия Джоли разгласи желанието си да окаже цялото допустимо подпомагане на украинците, принудени да изоставен домовете си. В Лвов актрисата се е срещнала с доброволци, лекари, психолози, както и с деца, потърпевши при съветския ракетен удар по гарата в Краматорск.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР