Холивудският актьор Бен Стилър беше сниман в Украйна ден, след

...
Холивудският актьор Бен Стилър беше сниман в Украйна ден, след
Коментари Харесай

Бен Стилър изненадващо посети Украйна

Холивудският артист Бен Стилър беше сниман в Украйна ден, откакто се срещна с украински бежанци в Полша, които са били принудени да избягат от войната през границата .

56-годишната американска звезда беше видяна да се разхожда в Лвов, Украйна, в неделя.

Западният град беше нападнат от съветски сили по време на траялата месеци инвазия , само че остана относително незасегнат спрямо източните градове в страната.

Стилър, който е дипломат на благосклонност на ВКБООН (Върховния комисар на Организация на обединените нации за бежанците), е отлетял до Жешов в югоизточна Полша ден по-рано , пробвайки се да увеличи осведомеността за тежкото състояние на бежанците.

На страницата си в Instagram той сподели, че се среща със фамилии, "чийто живот е раздран от войната и насилието в Украйна " .

Той сподели, че милиони хора са били принудени да изоставен домовете си в Украйна , като над 90% са дами и деца.

Стилър добави: „ Тук съм, с цел да изучавам, да споделям истории, които илюстрират въздействието на войната върху индивида и да ускорявам апелите за взаимност. Всеки има право да търси сигурност. Който и да е. Където и да е. Когато и да е. "

На една фотография той е сниман да се среща с служащи от ВКБООН .

В друга обява звездата беше снимана да прегръща две деца бежанци покрай границата на Медика в Полша .

Той сподели: „ Имах опцията да се срещна с някои фамилии, които избягаха от войната в Украйна, оставяйки околните си, без да имат концепция по кое време ще могат да се върнат вкъщи “ .

През април холивудската актриса и хуманитарист на Организация на обединените нации Анджелина Джоли направи изненадващо посещаване в Лвов, където беседва с разселени хора, намерили леговище в града.

А предишния месец Боно и The Edge от ирландската рок група U2 изиграха концерт в метростанция в столицата Киев в поддръжка на украинския народ.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР