Холивудският актьор Бен Афлек говори в неделя за първи път

...
Холивудският актьор Бен Афлек говори в неделя за първи път
Коментари Харесай

Бен Афлек проговори за връзката си с Джей Ло

Холивудският артист Бен Афлек приказва в неделя за първи път за новостите в персоналния си живот. 49-годишният режисьор на „ Арго “ показа: „ Много съм благополучен “.

На премиерата на новия си филм „ The Tender Bar “ той разяснява романса си с певицата Дженифър Лопес с думите: „ Това е доста благополучен интервал от живота ми. Животът е прекрасен “.

По-рано тази година носителят на Оскар стартира още веднъж връзка с тогавашната си избраница Дженифър Лопес. Те бяха видяни дружно за първи път през април, малко след раздялата на певицата с годеника ѝ Алекс Родригес, предава vesti.bg.

Източник, непосредствен до двойката, показа предишния месец пред „ Us Weekly “:

„ Нещата стават все по-хубави за Джей Ло и Бен. Те са толкоз влюбени, че е единствено въпрос на време да се сгодят публично. И двамата са отдадени на връзката и желаят да прекарат остатъка от живота си дружно. И през разум не им минава, че нещата може да не се получат в дълготраен проект “.

Афлек и Лопес за първи път започнаха да се срещат през 2002 година и се сгодиха още същата година. Само няколко дни преди сватбата през 2003 година събитието беше анулирано, а през януари 2004 година двамата се разделиха.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР