Холивудските звезди ще преминат по килим с цвят на шампанско

...
Холивудските звезди ще преминат по килим с цвят на шампанско
Коментари Харесай

В очакване на „Оскарите“: Какво ще бъде новото на тазгодишната церемония

Холивудските звезди ще преминат по килим с цвят на шампанско на церемонията за 95-ите награди " Оскар " в неделя, когато уредниците имат намерение да насочат вниманието върху " Всичко на всички места едновременно ", " Топ Гън: Маверик " и другите номинирани филми, върнали публиката още веднъж в киносалоните, съобщи Асошиейтед прес.
 /Getty Images
В случай на непредвидени обрати, разполагаем в " Долби тиътър " в Лос Анджелис ще бъде екип за ръководство на рецесии. Той бе основан, откакто артистът Уил Смит зашлеви сътрудника си Крис Рок на сцената предходната година и помрачи най-престижната гала във филмовата промишленост.

На 95-ата гала за премиите " Оскар " Академията за кинематографично изкуство и просвета на Съединени американски щати се надява да загърби случая и да предложи блестящо шоу с нови детайли, с цел да притегли младата аудитория и да увеличи телевизионния рейтинг.

Церемонията стартира в 20 часа локално време на източното крайбрежие на Съединени американски щати (полунощ по Гринуич в понеделник) и ще се излъчва онлайн от телевизия Ей Би Си. Комикът Джими Кимъл се завръща за трети път като водещ на шоуто.
 /Getty Images
Продуцентите споделиха, че възнамеряват да почетат връщането на публиката в киносалоните през миналата година, за което мнозина се притесняваха, че няма да се случи след прекосяването към стрийминга по време на пандемията от COVID-19

Някои от най-големите шлагери за 2022 година в мултиплекса се включиха в конкуренцията за най-хубав филм - от " Топ Гън: Маверик " и " Всичко, на всички места, едновременно " до " Елвис " и " Аватар: Природата на водата ".

" Сред нашите номинации са филми, които освен са докоснали сърцата, само че и генерираха бокс-офис ", сподели продуцентът Глен Уайз. Хитовите продукции, а не някои от едва гледаните филми, номинирани в последните години, могат да оказват помощ за привличане на повече аудитория.

Миналата година телевизионната аудитория на церемонията за премиите " Оскар " бе на второто си най-ниско равнище в историята с 16,6 милиона фенове. Сред новостите е излъчването на QR кодове на телевизионните екрани преди началото на рекламните блокове с линкове към къси видеозаписи за номинираните. Организаторите се надяват, че шерването на информация за претендентите ще подтикне феновете да продължат да гледат.

За да трансформират визията, уредниците взеха решение да заменят обичайния червен килим за пръв път от 1961 година и заложиха на цвят шампанско. Входът за звездите е затрупан с черен брезент, който ще придаде нощна атмосфера.
 /Getty Images
" Всичко на всички места едновременно " се обрисува любимец за премията за най-хубав филм. Кунг фу приключението обра водещите холивудски награди в седмиците преди премиите " Оскар ". Звездата Мишел Йео се изправя в категорията за най-хубава актриса против Кейт Бланшет за ролята й на диригентка в " Тар " ( " Лидия Тар " ). Най-добрият артист евентуално ще бъде определен всред звездата от " Елвис " Остин Бътлър и Брендън Фрейзър за " Китът ".

Ки Хи Куан води в конкуренцията на най-хубав артист в поддържаща роля от " Всичко на всички места едновременно ". 

Анджела Басет е считана за любимка за най-хубава актриса в поддържаща роля за превъплъщението й като кралица Рамонда в " Черната пантера: Уаканда вечно ".

Победителите се избират от близо 10 00 артисти, продуценти, режисьори и други експерти в киното, членове на киноакадемията.
 /Getty Images
Сред музикалните осъществявания на церемонията са тези на суперзвездата на поп музиката Риана, която ще извърши номинираната ария " Lift Me Up " от " Черната пантера: Уаканда вечно ".

Всички награди ще бъдат връчени онлайн по време на церемонията. Миналата година някои от наградите бяха оповестени преди директното лъчение, с цел да се ограничи то в границите на три часа. Това провокира митинги и не редуцира предаването, което продължи три часа и четиридесет минути.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР