Холивудски се оказа 35-ият рожден ден на Светлана Гущерова в

...
Холивудски се оказа 35-ият рожден ден на Светлана Гущерова в
Коментари Харесай

Фалира ли го Светлана? Гущеров се оръси за хотела на Бил Гей...

Холивудски се оказа 35-ият рожден ден на Светлана Гущерова в Италия. Майката на 3 деца е посрещнала празника си в един от фамозните хотели във Венеция - " Даниели ".

Мястото е притегателно за киномани от целия свят, защото на негова територия са снимани мега кинопродукции като " Туристът " с Анджелина Джоли и Джони Деп, както и " Казино Роял " от поредицата за Джейм Бонд.

На сантименталното място Гущерова бе със брачна половинка си Христиан. Като престоят им в " Даниели " наподобява е плануван до най-малкия подробност от рожденичката. Освен, че нормалните за празника дарове от мъжа й - букет рози и торта, бяха в розови нюанси, спалнята в жилището, нает от фамилията, бе в същия колорит.

В началото на тази година стана ясно, че компания на Бил Гейтс е закупила най-елегантния хотел във Венеция, който с изключение на Джоли и Джони Деп, през вековете е посрещал видни посетители като Гьоте и Дикенс, а в по-нови времена - дори и Стивън Спилбърг.

Хотелът, в който Гущерови бяха отседнали, се намира на основно място във Венеция - от прозорците му се виждат Двореца на дожите, Канале Гранде, на няколко крачки е площад Сан Марко.

За подновяването на хотела от Бил Гейтс са планувани 30 милиона евро. Ще бъде подготвен през 2024 година и ще разполага с 200 стаи.
 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР