Холивудската звезда от първа величина, 66-годишният актьор Брус Уилис напуска

...
Холивудската звезда от първа величина, 66-годишният актьор Брус Уилис напуска
Коментари Харесай

Брус Уилис се оттегля от киното поради прогресираща деменция

Холивудската звезда от първа големина, 66-годишният артист Брус Уилис напуща промишлеността поради съществени здравословни проблеми. Медиите схванаха, че той е диагностициран с прогресираща деменция.

Според The ​​New Zealand Herald, преди да напусне огромния екран, Уилис ще се появи в 11 кино лентата, само че те не са включени в категорията блокбъстър.

По-рано в медиите се появи информация, че на снимачната площадка артистът прибягва до помощта на суфльор. Това се твърди във видео, което се появи в мрежата, наречено „ Фабрика за подправени филми на Брус Уилис “.

В мненията към лентата режисьорът Мат Ескандари изясни, че артистът има здравословни проблеми и това си пролича по време на работата по четири взаимни кино лентата, в които звездата взе участие през последните години.

„ Тъжно е да видиш легенда като Брус Уилис да се разрушава пред очите ти “, написа той в мненията към видеото. Той изясни, че преди шест години Уилис за първи път опитва слушалка със суфльор, същото се случи и на снимачната площадка на кино лентата на Шамалан " Стъкло ".

Тогава редакторите трябваше доста да понижат текста на ролята, който Уилис не можа да научи изцяло.

„ Беше ужасна панорама “, изясни Ескандари, добавяйки, че заради този проблем в множеството фрагменти се появяват двойниците на артиста, а не самият той.

Медията цитира свидетелствата на сътрудници от ОК!, които приказваха за желанието на угасващата звезда да прекарва повече време със фамилията си, тъй като паметта на Уилис отслабва с всеки минал ден и той към този момент не наподобява на екшън героя, на който се възхищаваше целият свят.

Семейството обаче се пробва да скрие казуса от отговорност.

„ Тъжно е, че хората му се смеят “, споделя вътрешен човек на изданието.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР