Холивудската звезда от Бързи и яростни Вин Дизел е обвинен

...
Холивудската звезда от Бързи и яростни Вин Дизел е обвинен
Коментари Харесай

Звездата Вин Дизел се сдоби с обвинение в сексуално посегателство

Холивудската звезда от " Бързи и гневни " Вин Дизел е упрекнат в полово принуждение и основаване на враждебна работна среда по дело, заведено от някогашна асистентка, съобщи CNN.

Гражданският иск, заведен в четвъртък във Върховния съд на Лос Анджелис и получен от CNN, произтича от случай от 2010 година, при който някогашният помощник на Дизел, Аста Йонасон, твърди, че Дизел я е насилил в хотелски апартамент в Атланта и е мастурбирал пред нея.

В жалбата се показва, че Дизел е пренебрегнал " ясните изказвания на Йонасон за противоречие " и откакто тя " изпищя и изтича към близката баня ", той " я притисна към стената с тялото си ".

" Вин Дизел изрично отхвърля напълно това изказване ", написа Брайън Фрийдман, юрист на Дизел, в изказване за CNN по-късно в петък. " Това е първият път, в който чуваме за това повече от 13-годишно изказване, направено от сякаш 9-дневен чиновник. "

Йонасон съди Дизел, дружно с неговата компания One Race Productions и сестрата на Дизел Саманта Винсент за полово принуждение, основаване на враждебна работна среда, нехаен контрол и непозволено преустановяване, наред с другите й искове.

Джонасон твърди, че Саманта Винсънт, президентът на компанията One Race на Дизел по това време, я е нарекла " единствено часове " след хипотетичното нахлуване и е " прекратила работата на госпожа Йонасон ".

Тя търси налагане на гражданска глоба от 10 000 $ за всяко нарушаване, плюс неуточнени наказателни вреди, съгласно делото.

" Никой не е прекомерно прочут или мощен, с цел да избегне правораздаването ", написа Клеър-Лиз Кутлай от Greenberg Gross LLP, юрист на Йонасон, в изказване, споделено с CNN. " Надяваме се, че нейното самоуверено решение да излезе напред ще помогне за основаването на трайна смяна и ще даде опция на други оживели. "

Дизел се появява допълнително от 60 телевизионни и кино заглавия. Той е и измежду продуцентите на световния хитов франчайз от филми " Бързи и гневни ”. Той работи по няколко идни плана, в това число " Fast X: Part 2. "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР