Холивудската звезда Натали Ууд е била сексуално насилвана от Кърк

...
Холивудската звезда Натали Ууд е била сексуално насилвана от Кърк
Коментари Харесай

Кърк Дъглас изнасилил непълнолетна актриса

Холивудската звезда Натали Ууд е била полово насилвана от Кърк Дъглас, когато е била тийнейджърка, твърди по-малката ѝ сестра Лана Ууд, в нова книга. Тя е създател на записките " Little Sister ", които ще излязат на книжния пазар на 9 ноември.

Според Associated Press, представени от dir.bg, където са оповестени фрагменти от книгата през вчерашния ден, действието е осъществено през лятото на 1955 година в Лас Анджелис. Тогава Натали е била на 17 години. Тя е кино звезда от дете, снима филми от 9-годишна.

" Спомням си, че Натали изглеждаше изключително красива, когато мама и аз я оставихме една вечер пред входа на хотел " Chateau Marmont ". Мама я заведе там, тъй като мислеше, че Дъглас ще помогне на кариерата ѝ. Той беше трансферирал 30-те, беше прочут. Мина доста време, преди Натали да се върне в колата и да ме разсъни, като затвори вратата с тропот. Тя изглеждаше извънредно. Беше доста разрошена и доста смутена и двете с мама започнаха трескаво да си шушукат. Не можех в действителност да ги чуя или да схвана какво приказват. Нещо неприятно явно се беше случило със сестра ми, само че каквото и да беше, очевидно бях прекомерно дребна, с цел да ми се каже ", написа сестрата, която тогава била на 8 години.

Всъщност това е по-малката сестра на Натали - Светлана Захаренко, която също става актриса под името Лана Ууд. Двете имат и по-голяма полусестра - Олга Вириапаеф. Те са с съветски генезис.

Лана Ууд твърди, че сестра ѝ не е обсъждала случая с нея, до момента в който и двете не станали пълнолетни и тогава Натали споделила: " Той ме нарани, Лана ".

Кърк Дъглас умря през февруари 2020 година на 103-годишна възраст. Синът му Майкъл Дъглас сподели пред Associated Press в изказване: " Нека и двамата почиват в мир ".

Натали Ууд умира на 29 ноември 1981 година на 43 години. Отначало кончината ѝ се смята за акцидент, тя се удавя. После повода за гибелта ѝ е изменена през 2012 година на " удавяне и други неустановени фактори ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР