Холивудската звезда Марк Уолбърг дари 1,5 милиона долара на фондацията

...
Холивудската звезда Марк Уолбърг дари 1,5 милиона долара на фондацията
Коментари Харесай

Марк Уолбърг дари $1,5 млн. за борбата срещу сексуален тормоз

Холивудската звезда Марк Уолбърг подари 1,5 милиона $ на фондацията Time`s Up, учредена от американски актриси в поддръжка на жертвите на полов тормоз.

„ Подкрепям на 100% битката с насилието и половата дискриминация в киноиндустрията “, безапелационен е Уолбърг, който ще внесе парите от името на своята колежка Мишел Уилямс.

Причината – единствено преди дни колосалната разлика в хонорарите им за доснимането на „ Всички пари на света “ на Ридли Скот провокира скандал в средите.

До реализирането на спомагателни фрагменти се стигна, откакто друга звезда от продукцията – Кевин Спейси, бе упрекнат в полово посягане, а сцените с него бяха отстранени от кино лентата.

1,5 милиона $ е хонорарът, който Уолбърг е получил за възобновената работа по „ Всички пари на света “, написа екран. За съпоставяне, Уилямс е получила едвам към 1000 $.

Агенцията, която съставлява и двамата артисти - William Morris Endeavor Entertainment, също ще подари спомагателни $500 хиляди към фонда на Time`s Up за юридическа помощ на жертвите на полов тормоз.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР