Холивудската звезда Марк Стронг получи български подарък за 60-годишния си

...
Холивудската звезда Марк Стронг получи български подарък за 60-годишния си
Коментари Харесай

Холивудска звезда с подарък от България за 60-годишния си юбилей и прати поздрави на Бербатов

Холивудската звезда Марк Стронг получи български подарък за 60-годишния си празник на 5 август.

Това се случи по време на срещата му с футболния държавник Кирил Евтимов. Двамата се видяха на стадион " Стамфорд Бридж ", където се организира благотворителния Мач за Украйна, от който всички средства ще бъдат дарени за учебни заведения в раздираната от война някогашна руска република.

Британският артист, добил международна известност с присъединяване си във филми като " Рокендрола ", " Шерлок Холмс ", " Кингсмен " и други, получи за своя рожден ден британската версия на книгата " Празниците на българите с митове и предания " на Николай Ников.
 Снимка 628899
По новия си български другар Марк Стронг прати специфични поздрави на Димитър Бербатов, с който са играли дружно на SoccerAid преди една година.

Евтимов изгледа мача в компанията на международния първенец с Испания от Мондиал 2010 Жерар Пике. Бившият футболист на Барселона и Манчестър Юнайтед също ще може да се запознае с българската история, защото получи от бургазлията британски превод на книгата " 40 митове за чудесата на България ".
 Снимка 628900
Благотворителната среща в Лондон, извършена сред сборни обединения, водени от Андрий Шевченко и Олександър Зинченко, приключи при резултат 2:2. Покрай гостуването си на събитието Кирил Евтимов съумя да се види и с други митове на футбола и звезди от шоубизнеса, отпред с неговия другар Робер Пирес. Сред тях беше и международният първенец с Италия и притежател на " Златната топка " за 2006 година Фабио Канаваро.
 Снимка 628898
Изключително любопитна беше срещата на Евтимов с поп звездата Джеймс Артър, който даже поздрави на чист български със " Здравей, другар ".

Певецът, който два пъти е гостувал у нас около разнообразни начинания, е усвоил няколко нашенски изречения от някогашния си съквартирант в университета, който е бил българин.

Редица известни реализатори са изпели свои песни на благотворителния мач на " Стамфорд Бридж ". Преди началото на дуела публиката е била подгрята от някогашната певица на " Спайс Гърлс " Мел Си.
 Любимец на публиката на ЦСКА игра паралелно до именити футболисти
Любимец на публиката на ЦСКА игра паралелно до именити футболисти

Британската звезда Том Гренън е пял на почивката. След края на срещата своето шоу са изнесли легендите от " Притендърс ", които са изправили почитателите на крайници със своите шлагери като " Don`t Get Me Wrong ", " I`ll Stand by You " и др.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР