Холивудската звезда Луис Мандилор си взе за жена българката Кристина

...
Холивудската звезда Луис Мандилор си взе за жена българката Кристина
Коментари Харесай

Холивудска звезда си взе за жена българка

Холивудската звезда Луис Мандилор си взе за жена българката Кристина Петрова на загадка гала напълно неотдавна.

Двамата се срещат в " Ню Бояна филм " в България, където артистът снима, а нашенката е в общи фрагменти с други сътрудници. Кристина е хубавица, взе участие и в реклами и към този момент живее с Луис в Щатите, написа " България през днешния ден ".

В момента Мандилор е извънредно известен, тъй като взе участие в третата част на шлагера " Моята огромна гръцка женитба ", където влиза в ролята на гей.

" Нямам проблем да играя който и да било, въпреки, че тъкмо дамите са най-слабото ми място ", майтапи се артистът, запитан на премиерата на кино лентата по какъв начин се подготвял да играе педераст.

Преди нашенката Кристина Луис към този момент е имал две съпруги, с които е разграничен. Първата му жена бе актрисата Талиса Сото, която след развода си с него се омъжи за брат му Костас. Това не провокира кавги и някогашните съпрузи продължиха да поддържат връзка като другари.

Втората брачна половинка на Луис също бе актриса. Тя е по-известна в Австралия - Анила Заман. Тя е с 12 години по-млада от звездата, само че и Анила е към този момент в предишното.

Двамата преднамерено нямат общи фотоси, само че в У икипедия към този момент се отбелязва, че са публична двойка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР