Холивудската звезда Джордж Клуни успял да спечели ръката на своята

...
Холивудската звезда Джордж Клуни успял да спечели ръката на своята
Коментари Харесай

Статуите от Партенона помогнали на Джордж Клуни и Амал да се оженят

Холивудската звезда Джордж Клуни съумял да завоюва ръката на своята брачна половинка с помощта на статуите в Партенона. Това разкри самият артист в изявление, разказвайки, че полемиките, които е водил със Амал по отношение на ориста на мраморните скулптури са помогнали за построяването на здрава връзка сред тях.

В диалог с кореспондент от „ Обзървър “ Клуни напомни реакцията, която получи от премиера Борис Джонсън, който тогава беше кмет на Лондон, когато той се застъпи за връщането на статуите от Партенона в Гърция.

Изявлението му беше направено през 2014 година, по време на визитата му във Англия, където промотирал кино лентата си The Monuments Men.

Амал Клуни, тогава по фамилия Аламудин, беше наета като юрист, с цел да аргументира гръцкия проблем и беше обсъждала този проблем необятно с Клуни, разкри той.

През октомври 2014 година, по-малко от месец след началото на брака си, Амал Аламудин-Клуни, дружно с сътрудниците си Джефри Робъртсън, Дейвид Хил и Норман Палмър, посетиха Атина, когато лондонската адвокатска адвокатска фирма бе назначена да поучава гръцкото държавно управление по какъв начин да претендира за статуите от Партенона, които са в Британския музей.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР