Холивудската звезда Джони Деп е подал молба до Апелативния съд

...
Холивудската звезда Джони Деп е подал молба до Апелативния съд
Коментари Харесай

Джони Деп обжалва загубеното дело срещу The Sun

Холивудската звезда Джони Деп е подал молба до Апелативния съд в Лондон с опит да анулира решението, че е нападнал някогашната си брачна половинка Амбър Хърд, демонстрират правосъдни документи в сряда, съобщи Агенция Франс Прес.

„ Карибският пират” загуби дело за клюка против издателите на вестник " The Sun " поради публикация от 2018 година, която го назова " бияч на съпруги ". 57-годишният артист бе наказан предишния месец да заплати на News Group Newspapers 628 000 английски лири (840 000 щатски долара) като правосъдни разходи от борбата във Върховния съд по-рано тази година.

Съдията Андрю Никол, който гледаше случая, му отхвърли съображение за обжалване, само че съобщи, че може да се обърне непосредствено към Апелативния съд за анулация на решението и има период до 7 декември да го направи.

Заявлението на Деп е записано на обществено наличен уеб страница с висящи каузи за обжалване. Не бяха посочени точните учредения за обжалване или по кое време ще бъде взето решение.

Актьорът предприе дейности против NGN и създателя на публикацията в английския вестник за изказванието, че неведнъж е нападал 34-годишната актриса и модел по време на бурния им брак.

Той настоятелно отхвърли обвиняванията, само че арбитър Никол постанови, че 12 от 14-те претенции за домашно принуждение, на които се базира таблоидът, въпреки всичко са се случили и той принудил Хърд да се опасява за живота си.

Случаят разкри безредния метод на живот на Деп и борбите с алкохолна взаимозависимост и наркомания в елементи. След решението през ноември той сподели, че е бил помолен да се отдръпна от ролята си във " Фантастични животни ", основан на книгата на създателя на Хари Потър - Дж. К. Роулинг.

Адвокатът му назова решението на Върховния съд " толкоз извратено, колкото и объркващо " и че би било " неуместно " той да не се опита да го анулира. Деп също съди Хърд в Съединените щати за публикация във „ Вашингтон пост” от 2018 година, в която тя твърди, че е жертва на домашно принуждение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР