Холивудската звезда Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny

...
Холивудската звезда Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny
Коментари Харесай

Джони Деп изненадващо се включи в рок концерт в Англия


Холивудската звезда Джони Деп  Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, Съединени американски щати. Tой е, който чака решение по делото за клюка против някогашната си брачна половинка Амбър Хърд, се появи на сцената на рок концерт в северния британски град Шефилд, съобщи Ройтерс.

Изненадващо той се причисли към китариста Джеф Бек за осъществяване на поредност от кавъри на международни шлагери, измежду които " Isolation " на Джон Ленън. Парче, за което Деп и Бек си партнираха и взаимният им план беше пуснат през 2020 година

Съдебните заседатели във Вирджиния пък преглеждат исковете за клюка, импортирани от Джони Деп  Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, Съединени американски щати. Tой е и Амбър Хърд.

Звездата от " Карибски пирати " съди някогашната си брачна половинка за 50 милиона щатски $ и твърди, че тя го клюки, като се дефинира като „ обществена персона, обект на домашно принуждение " в медийна обява. 

Хърд пък заведе контрадело за обезщетение от 100 милиона щатски $, заявявайки, че Деп е навредил на репутацията й, когато негов юрист е нарекъл обвиняванията й " подправени ".

В Туитър и Инстаграм почитателите на Деп споделиха отзиви за театралната му изява в Шефилд, добавя Българска телеграфна агенция. 

" Джони е безспорен вманиачен човек… напусна съда в петък… свири на концерт в Шефилд в неделя.. с Джеф Бек.. ", написа в Туитър потребителят @OneloveEarth.

В Инстаграм @flokpedals показа: „ Не чаках това... Мислех, че е в съда, само че се оказа, че е в Шефилд с Джеф Бек. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР