Холивудската звезда Джон Малкович сравни социалните мрежи с ЩАЗИ на

...
Холивудската звезда Джон Малкович сравни социалните мрежи с ЩАЗИ на
Коментари Харесай

Джон Малкович от София: Не виждам разлика между социалните мрежи и ЩАЗИ

Холивудската звезда Джон Малкович съпостави обществените мрежи с ЩАЗИ на конференция в София, дни преди трите вечери, в които ще играе основната роля в пиесата " В самотата на памуковите полета " дружно с друга световноизвестна актриса от латвийски генезис Ингеборга Дапкунайте.

Актьорът сподели това в отговор на въпрос за ролята на обществените медии и достоверността на информацията, която те сервират. Даде образец със себе си, че в случай че се заяви, че той се е разхождал из София, то това е годно и за доста хора по същото време.

Световноизвестните артисти ще изиграят режисирания от Тимофей Кулябин театър на Голямата сцена в Народния спектакъл. Представленията ще бъдат на британски език, а български надписи ще се излъчват на специфични монитори.

Актьорът коменитра още, че през днешния ден стрийминг платформите оферират доста повече наличие от киноиндустрията през тези дни, само че в това време то е такова, че бързо се не помни.

За един от най-коментираните нови филм, който е и измежду номинираните за премията " Оскар " - " Вавилон ", той сподели, че единственото, което знае, е, че е филм.

Израснах в театъра, а киното е което научих, за което получих умения, само че обичам и двете, споделя още Малкович.
Подробности очаквайте по-късно на.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР