Холивудската звезда Антонио Бандерас ще снима в България в документалната

...
Холивудската звезда Антонио Бандерас ще снима в България в документалната
Коментари Харесай

Антонио Бандерас ще играе цар Борис III, продуцент на филма е Дарина Павлова

Холивудската звезда Антонио Бандерас ще снима в България в документалната лента за цар Борис Трети. Холивудското великолепие най-вероятно ще играе самия български общественик.



Продуцент на кино лентата е Дарина Павлова дружно със притежателя на продуцентските компании " Ню имидж " и " Милениум филм " Ави Лернър ( Двамата са на снимкатаа горе ).
 Звездата беше няколко пъти в България Снимка: Архив Звездата беше няколко пъти в България Снимка: Архив
62-годишната холивудска звезда към този момент на няколко пъти беше в България и беседва за детайлности по историческата лента, която ще стартира да се снима през есента. Не е ясно каква ще е тъкмо ролята на Бандерас във кино лентата, като разновидността да го забележим като самия цар Борис III е доста огромен.

Сценаристът на лентата няма да е българин. За кино лентата загатна преди време и Ави Лернър, притежател на продуцентските компании " Ню имидж " и " Милениум филм " пред Антонио Бандерас.

Тримата дружно с тогавашната министърка на туризма Николина Ангелкова разглеждаха изложбата на Пикасо в националната ни изложба.

Тогава Ави Лърнър даже попита Бандерас - " Искаш ли да играеш царя? ". " Да! " - дава отговор Бандерас.


Предстои и добър кастинг от страна на български артисти, който ще бъде извършен от Дарина Павлова, като се чака някои от знаковите имена да се включат в плана. Почти несъмнено е присъединяване на Асен Блатечки, който е непосредствен с шефовете на киностудията. Блатечки игра и в биографичен филм за Буров, тъй че тънкостите на епохата не са му непознати. Очаква се кастингите да стартират след петнайсти септември и ще се проведат на територията на " Ню Бояна филмс ".

Основното, в което ще се натъртва във кино лентата, е ролята, която изиграва цар Борис III в спасяването на българските евреи. Освен нея ще бъдат показани и не доста известни моменти от живота на владетеля.

" Истината е, че от много време се разисква актьорският състав, а сюжетът бе подготвен още предходната година ", оповестиха хора от екипа. Копродуцент с изключение на Лърнър е и Дарина Павлова. Вдовицата на Илия Павлов от години се занимава с продуциране на филми и към този момент има направени два от нейната компания.

" Цар Борис Трети в действителност поддържа евреите в България, само че се оказва, че има много повече хора, въвлечени в тази история. Иска ни се да покажем множеството от тях, като развием облиците им във кино лентата ", изясни Лърнър. За по-голяма меродавност и с цел да засвидетелства уважението си, той се е срещнал и със Симеон Сакскобургготски. Филмът ще бъде сниман на британски, като за нашия пазар ще излезе с български надписи.

Киностудиото в Бояна работи съвършено с Дарина Павлова и нейната компания. Тя бе от основателите у нас да дойдат холивудските артисти Шварценегер, Силвестър Сталоун, Антонио Бандерас, Джейсън Стейтъм, Барни Рос, Конрад Стоунбанкс и доста други. Всички те се снимаха в " Непобедимите ". Благодарение на нея в София ще бъде снимана и реклама за последния модел автомобил на " Порше ", само че детайлностите са загадка. Синът на Ави Лернер - Ярив, също е добър другар на Дарина.

В момента грандамата е в Марбея, където тези дни ще участва на рождения ден на един от най-големите рекламисти в Испания.  През септември във Венеция пък на най-лъскавото празненство Павлова ще участва на галавечерта AmFar, на която ще се срещнат звезди и милиардери от целия свят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР