Холивудската звезда Анджелина Джоли се е заела да обучи най-малкия

...
Холивудската звезда Анджелина Джоли се е заела да обучи най-малкия
Коментари Харесай

Джоли учи 9-годишния си син да пилотира

Холивудската звезда Анджелина Джоли се е заела да образова най-малкия си наследник – 9-годишния Нокс, да пилотира аероплан. „ И двамата обичаме да сме във въздуха. Много съм щастлива, че имам опцията да видя по какъв начин преоткрива летенето. Все още има потребност от помощ в достигането на педалите, само че няма да е за дълго “, горда е майката.

По пилотирането тя самата се запалила, откакто най-големият й наследник Мадокс показал интерес към самолетите от дете. Затова звездата от „ Господарка на злото “ почнала уроци още през 2004 година

Междувременно клюки още веднъж забъркаха името на Джоли в скандал с досегашния й брачен партньор Брад Пит. Според спекулации, отречени от техни представители, артистът към този момент възнамерявал да посрещне общ правоприемник с Дженифър Анистън, което от своя страна предизвикало нервозен изблик от страна на Анджелина.

Макар възобновеният романс сред звездата от „ Приятели “ и Пит да бе тиражиран в медийното пространство, близки до артиста издават, че двамата не поддържат връзка. Пред gossipcop.com те дефинираха слуховете за възможното бебе сред Пит и Анистън като „ неуместни “.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР