Холивудската звезда Алек Болдуин е с разбито сърце, след като ...

Холивудската звезда Алек Болдуин е с разбито сърце, след като

Мистерията се заплита: В пистолета на Алек Болдуин е имало истински патрон!

Холивудската звезда Алек Болдуин е с " разбито сърце ", откакто операторка почина простреляна от него с реквизитен револвер на снимачна площадка в щата Ню Мексико, заяви Ройтерс.

В Туитър артистът заяви, че сътрудничи на полицията в следствието на случая.

Болдуин стреля с реквизитен револвер по време на фотоси, умъртви операторката Халина Хътчинс и рани режисьора Джоуъл Соуза, заяви шерифството на окръг Санта Фе. Трагичният случай стана при снимането край град Санта Фе на уестърна " Rust ". Болдуин е и продуцент на кино лентата, в който играе.

Пистолетът, с който е стрелял Болдуин на снимачната площадка, е съдържал един реални патрон, съобщи Ройтерс, като се базира на информация от вътрешно известие на районния клон на Международната асоциация на театралните служащи, представена от " Варайъти " и " Индиуайър ".

" Единственият реални патрон е бил изстрелян инцидентно на снимачната площадка от артиста, поразявайки и операторката Халина Хъчинс, и режисьора Джоуъл Соуза ", се показва в известието.

" Няма думи, с които да изразя шока и тъгата си от трагичния случай, лишил живота на Халина Хъчинс, брачна половинка, майка и надълбоко ценена наша колежка ", написа Болдуин в Туитър.

" Поддържам връзка със брачна половинка й, оферирам поддръжката си на него и фамилията му. Сърцето ми е разбито поради брачна половинка й, сина им и всички, които познаваха и обичаха Халина ".

Алек Болдуин , на 63 година, е копродуцент на уестърна " Rust " и извършва функцията на дядо на 13-годишно момче, наказано за ликвидиране по несъобразителност. От шерифската работа оповестиха, че не са повдигнати обвинявания и че следствието не е завършило.

Режисьорът Соуза е ранен и бил откаран в болница, откъдето по-късно е изписан.

Болдуин бил видян " облян в сълзи " пред постройката на шерифската работа, заяви локалното списание " Санта Фе Ню Мексикан ".

Източник: novinite.bg