Холивудската знаменитост Мег Райън присъства на премиерата на новия документален

...
Холивудската знаменитост Мег Райън присъства на премиерата на новия документален
Коментари Харесай

Ще я познаете ли: Мег Райън неузнаваема на 61 (Какво направи с красивото си лице? – Снимки)

Холивудската звезда Мег Райън участва на премиерата на новия документален филм на Майкъл Джей Фокс „ Все още ”, която се състоя в „ Алис Тъли Хол ” на Линкълн Център. Снимки от събитието бяха оповестени в изданието „ Paxe Six ”.

61-годишната актриса се появи за първи път обществено,  след шест месечна пауза. Тя пристигна да поздрави сътрудниците си за премиерата на новия им план. Звездата лъсна на събитието, облечена в типичен панталон в сиво, блуза в алено  и черен шлифер. Тя театралничи пред фотографите в компанията на приятелите си, измежду които бяха актьорите Елвис Костело и Бил Мъри. След като фотосите се появиха в общественото пространство и станаха притежание на почитателите на Мег, потребителите не й икономисаха нито една рецензия по отношение на външния й тип.  С който ги разочарова тотално.

„ Какво е направила  с лицето си, а беше такава хубавица? ”, „ Мег Райън наподобява извънредно ”, „ Мег Райън и Мадона очевидно посещават еднакъв еластичен лекар! ”, са някои от хапливите мнения в обществената мрежа.

Припомняме, че пикът на звездната кариера на Мег бе през деведесетте години. Тогава Раън стана фаворитка на милиони фенове по света с функциите си във филми като „ Когато Хари срещна Сали ”, „ Безсъници в Сиатъл ”, „ Имате поща ” и много  други.

През 2019 г тя сподели в изявление за „ Таймс ”, че си взема безсрочна креативна пауза, която продължава до през днешния ден.

 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР