Холивудската ни звезда Мария Бакалова се е разделила с приятеля

...
Холивудската ни звезда Мария Бакалова се е разделила с приятеля
Коментари Харесай

Мария Бакалова остави Валери Григоров

Холивудската ни звезда Мария Бакалова се е разделила с приятеля си Валери Григоров, се приказва в светските среди. Единствената българка, номинирана за „ Оскар ”, е напуснала гаджето си при започване на годината. Двамата са решили, че няма по какъв начин да продължат връзките си.

Младата актриса е отпътувала за Канада, където има задължения за фотоси на нов филм. Откакто се е срещнала с Валери Григоров преди към година, тя пътува на всички места дружно с него. Сега за първи път напуща родината, вместо с Валери, със своята майка. На фотосите си от Канада двете наподобяват удовлетворени.

Хора от обкръжението на актрисата обаче настояват, че тя в реалност не е толкоз усмихната, нито толкоз щастлива, колкото наподобява по фотосите. Напротив, тя лекува разрушеното си сърце с работа.

Номинираната за „ Оскар ” българка е напуснала каскадьора, който се снабди със популярност в шоуто на Нова ТВ „ Игри на волята ”. Помежду им се натрупало напрежение поради разликите в произхода на влюбените. Макар да изгрява бързо като холивудска звезда, Мария е нормално момиче от Бургас, а фамилията на Валери е известно от много време.

Накрая актрисата употребила момента със фотосите в Канада, с цел да напусне Валери. Това надалеч не била първата им разлъка. Бакалова към този момент няколко пъти си била събирала багажа от вкъщи на обичания си, само че след няколко дни се прибирала при него. Този път е друго, защото дистанцията посред им ще бъде голямо и съвсем непреодолимо, а това няма по какъв начин да не отслаби прочувствената ѝ връзка с каскадьора.

Няколко дни откакто актрисата отпътува за Канада, Валери също разгласява в обществените мрежи серия от фотоси от пътуванията си с нея из страната и чужбина. Двамата продължавали да си пишат, само че Бакалова най-малко за момента била безапелационна, че едва ли ще продължа връзките си.

Междувременно се понесе слух, че Валери ще взе участие в новия сезон на „ Денсинг старс ”. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР