Холивудската легенда Джина Лолобриджида се е лишила с активи и

...
Холивудската легенда Джина Лолобриджида се е лишила с активи и
Коментари Харесай

Бившият шофьор на кино легендата Джина Лолобриджида ѝ окраде милионите

Холивудската легенда Джина Лолобриджида се е лишила с активи и недвижима благосъстоятелност на стойност милиони евро, откраднати от някогашния ѝ водач и сегашен управител, настояват прокурори.

Италианската звезда на киното от 60-те години на предишния век, считана в миналото за "най-красивата жена в света ", е била лишена от три първокласни парцела до Рим и спортна кола Ферари за 250 000 английски лири.

Андреа Пиацола е упрекнат в това, че е употребявал банкови сметки на своите родители, с цел да присвои хиляди евро при серия от транзакции от благосъстоянието на звездата, написа в. "Дейли Мейл ".
Обвинението е на мнение, че Пиацола би трябвало да бъде упрекнат в шикалкавене, откакто родственици на Лолобриджида упрекнаха мениджъра ѝ, че той я изолира от фамилията ѝ за да изпразни банковите ѝ сметки, описват италиански медии.

 Gina Lollobrigida and personal assistant Andrea Piazzolla in Rome in January this year

В предишното Лолобриджида е заявявала, че Пиацола работи в неин интерес и отхвърля, че той я мами, с цел да ѝ измъкне парите. Това актрисата направи предходната година, когато фамилията ѝ още веднъж упрекна Пиацола.

Магистратите откриха, че Ferrari F12 е било купено от някогашния водач и сегашен управител на звездата. Също по този начин къща и два дребни хотела, благосъстоятелност на Лолобриджида покрай Piazza di Spagn, са били продадени, а сметката на компанията е била изпразнена сред 2013 и 2018 година, настояват правосъдни документи.

 Gina Lollobrigida during her movie-making hayday  Gina Lollobrigida at the Italian National Cinema Awards, Show, in Siracusa, Sicily, on Sunday

След като на 24-годишна възраст Пиацоли стартира да работи за актрисата като нейн водач, той бързо се сближава със звездата и след това е повдигнат до персонален помощник на 92-годишната дама. В последна сметка Пиацоли заема поста неин управител.

 Gina Lollobrigida in the 1959 film, Solomon and Sheba. Her manager Andrea Piazzolla has been accused of stealing millions of euros from her in assets

През миналите години имаше доста спекулации по отношение на връзката сред актрисата и Пиацоли, откакто на редица церемонии те бяха видени да се държат ръка за ръка.

 Andrea Piazzolla pictured in a social media image alongside a luxury sports car. He has been accused of defrauding his wealthy employer out of millions of euros

В предишното звездата е казвала в изявленията, че Пиацола я съпровожда на пътувания отвън страната, с цел да размени сина ѝ Милко Скофич-младши, с който тя е скарана.

Според локални медии, Пиацола е поел контрола върху компанията Vissi D'arte, която ръководи активисте на актрисата.
През 2015 година Пиацола е продал три жилището в региона Сан Себастианело, зад Piazza di Spagna, за над 2 милиона евро. Също по този начин е съумял да източи сметки на компанията за 800 000 евро и да прилапа Ферари за 310 00 евро, Форд Шелби ГТ за близо 100 000 евро, които той след това бързо продал, а парите вкарал в сметки на родителите си.
Прокурорката от Рим Елеонора Фини е решена да осъди Пицаола за това, "че той се е възползвал от менталното положение " на актрисата.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР