Холивудската легенда Брус Уилис е загубил вербалните си умения и

...
Холивудската легенда Брус Уилис е загубил вербалните си умения и
Коментари Харесай

Брус Уилис вече не може да говори

Холивудската легенда Брус Уилис е изгубил вербалните си умения и общуването с него е извънредно мъчно.

Това изясни режисьорът на хитовия сериал " Лунна светлина " и непосредствен другар на артиста Глен Гордън Карън, представен от CNN, съобщи Профит.бг.

Създателят на сериала, в който Уилис взе участие през 80-те години на предишния век, разяснява детайлности за положението му пред New York Post, като добави, че се пробва да го посещава най-малко един път месечно.

 

" Лунна светлина " с присъединяване на Уилис и Сибил Шепърд в ролята на частни детективи, към този момент се излъчва в стрийминг платформата Hulu.

" Процесът лиши много време, а заболяването на Брус е прогресивна. Аз обаче съумях да беседвам с него за вярата пуснем още веднъж сериала на феновете, преди заболяването да го направи толкоз некомуникативен, колкото е в този момент. Знам, че триумфът ни значи доста за него. ", добавя режисьорът.

Миналата година Брус Уилис се отдръпна от кариерата си заради проблеми с когнитивните функционалности. Той беше диагностициран с фронттемпорална деменция, която е прогресивно заболяване на мозъка, напомня CNN.

" Той към този момент не е словоохотлив; в миналото беше буен четец, а в този момент не чете. Всички тези езикови умения към този момент не са на негово разположение и все пак той към момента е Брус ", споделя Карън. " Когато си с него, знаеш, че той е Брус, и си признателен, че е там, само че насладата от живота за него е изчезнала. ", добавя режисьорът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР