Холивудската дива странно е избързала с продажбата на имота, като

...
Холивудската дива странно е избързала с продажбата на имота, като
Коментари Харесай

Джулия Робъртс продаде къщата мечта, за да спаси брака си

Холивудската дива необичайно е избързала с продажбата на парцела, като го е пласирала единствено за 2 седмици, без да се пазари ненужно. Актрисата живя със фамилията – трите деца и брачна половинка си, в тази къща близо 4 години.

Имението е на повече от 100 години, издигнато е във викториански жанр от фамозен проектант. На разгърната повърхност от 600 квадрата се разполагат 5 спални, 4 бани, гараж за 2 коли, винарна, градина и спомагателна таванска стая. На първия етаж има публична столова и фамилна стая с камина.

Американските таблоиди разкриват, че повода за продажбата на първокласния дом е у брачна половинка на актрисата – оператора Дани Модър. Кинаджията не издържал повече на живота в Сан Франциско и желал да се върне в родния си Лос Анджелис. Модър упорствал да живее в сърцето на Холивуд, с цел да упражнява с триумф специалността си на кинооператор. Отделно от това бил разпален сърфист и рано заран обичал да яхва вълните.

Твърди се, че 54-годишния Дани сложил ултиматум на жена си – или се връщат цялото семейство в Малибу, или се прибира самичък. И с цел да не се стига до прекаленост, Джулия Робъртс избрала да има мир в фамилията и оповестила парцела за обмен, като осъществила облага апропо от 3 млн. $.

Източник: „ Уикенд “

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР