Холивудската актриса Сисъли Тайсън определено знае как да бъде открояваща

...
Холивудската актриса Сисъли Тайсън определено знае как да бъде открояваща
Коментари Харесай

Да си на 93 и да си зашеметяваща икона на стила: актрисата Сисъли Тайсън го може

Холивудската актриса Сисъли Тайсън несъмнено знае по какъв начин да бъде открояваща се и да не остане незабелязана, даже и макар обстоятелството, че е на 93!

Макар да е под светлината на прожекторите повече от 6 десетилетия, тя постоянно знае по какъв начин да предизвика с визията.

За последната й обществена изява преди няколко дни Сисъли бе заложила на бял костюм, обувки на висок ток в металически колорит, а като аксесоари, допълващи тоалета й бе избрала солидно колие на няколко пласта и часовник на Apple.

 й Vogue

Прическата й също бе невероятна - вид фасул с омбре резултат в сивата гама.

 й Vogue

Актрисата от дълго време е била давана като позитивен образец за жанр и това е следващото доказателство, че когато имаш чувство за мода, годините нямат никакво значение, даже да са над 90...

 й Vogue

Тя обича да опитва с облеклата, да разрушава клишетата и да бяга от обичайните трендове.

 й Vogue

Припомняме, че Сисъли Тайсън е била номинирана за Оскар за най-хубава актриса, както и за Златен глобус за ролята си на Ребека Морган във кино лентата Sounder (1972). Снима се в „ Автобиографията на мис Джейн Питман “ (1974 г.), за който печели две награди Еми и е номинирана за премията БАФТА.

 й Vogue

По време на кариерата си тя е номинирана за дванадесет „ Еми “, като печели три. През 2011 година се появява във кино лентата „ Южнячки “. Връща се на Бродуей в „ The Trip to Bountiful “, за който печели премията „ Тони “. През 2015 година е удостоена с Lifetime Artistic Achievement Award.

Има един брак, за именития джаз реализатор Майлс Дейвис.

А в този момент ви споделяме и по какъв начин е изглеждала Сисъли на младини, с цел да се уверите, че остаряването е необикновен, хубав и прелестен развой, от който не трябва да се опасяваме:

 й Vogue
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР