Холивудската актриса Селма Блеър забрани на гаджето си Рон Карлсън

...
Холивудската актриса Селма Блеър забрани на гаджето си Рон Карлсън
Коментари Харесай

Селма Блеър обвини гаджето си в домашно насилие

Холивудската актриса Селма Блеър забрани на гаджето си Рон Карлсън да се приближава до нея, откакто го упрекна, че той я е нападнал в дома й.

Актрисата описа, че на 22 февруари е помолила Карлсън да й донесе тв приемник. На този ден тя се почувствала зле, знае се, че се лекува от множествена склероза, с която беше диагностицирана през 2018 година

Когато мъжът дошъл, двамата се скарали. Актрисата сподели, че той почнал да я наскърбява, а п о време на кавгата я хвърлил на дивана и почнал да я души, до момента в който изгубила схващане . След като пристигнала в схващане, Селма се обадила в полицията и посочила на следи от драскотини и кървене от носа. Карлсън беше задържан по обвиняване в домашно принуждение. Сега той не може да се приближи до нея до процеса, който ще се състои на 22 март.

Самият Карлсън отхвърля тези обвинявания. Той съобщи, че по време на кавгата не е докосвал Блеър. Той също по този начин сподели на полицията фотография, на която се вижда, че тя кърви и се драска, преди кавгата. В отговор мъжът изиска съдът да забрани на да се доближава до него .

 селма блеър

и Рон Карлсън са дружно от 2013 година През 2016-та. те взеха решение да се разделят, само че по-късно възобновиха връзката си. Актрисата има и наследник Артър от някогашния си, дизайнера Джейсън Блик.

Заради множествената склероза Блеър се подложи през 2019 година на лекуване със стволови кафези, а предходната есен показа документален филм за заболяването си, наименуван " Introducing, Selma Blair ".
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР