Холивудската актриса с български корени Нина Добрев си тръгна след

...
Холивудската актриса с български корени Нина Добрев си тръгна след
Коментари Харесай

След 4 дена в София: Нина Добрев се прибра при гаджето

Холивудската актриса с български корени Нина Добрев си потегли след четиридневен престой в столицата, разбра HotArena.

Родните ловци на подписи я издебнаха въпреки всичко пред дома на баба и дядо й, където хубавицата бе отседнала. За жал мотивът за визитата й бил печален, само че не желала да разкрие какъв тъкмо е той.

„ Беше доста блага и тъкмо за една минута я видяхме “, разкри ловецът на подписи Веселин Любенов, който е съумял и да се щракне с брюнетката. Нина Добрев била сложна за различаване, тъй като била облечена в дебело пухено черно яке и с маска, която покривала съвсем цялото й лице. Феновете я сгащили пред жилището на баба и дядо й и се възползвали да я питат дали има късмет да се завърне в сезон 9 на паметния сериал „ Дневниците на вампира “, с помощта на който чаровницата закупи международна популярност.

Нина Добрев е прекарала на родна земя четири дни. Визитата й трябваше да е тайно, само че участникът в предходния сезон на „ Фермата “ Сами Хоссни, с който са пътували три часа в самолета от Лондон до София предходната сряда, я разкри.

След визитата в София, Нина побърза да се върне при своя обичан - трикратния олимпийски първенец в сноуборда Шон Уайт, прочут като Летящия домат. Планират да посрещнат коледните празници в планината. Зимният сезон им е обичан, заради естеството на работа на Уайт. Това не е първият път в който Добрев и Уайт се събират фамилно. Те поляха Деня на благодарността със фамилията на мъжа и неговите дребни племенници. Екранната Елена Гилбърт и сноубордистът излизат от началото на годината. За първи път се заприказва за искра сред тях през март, откакто бяха видяни да карат дружно колела в Малибу, Калифорния. Те обаче разкриха връзката си публично малко по-късно, когато Добрев разгласява фотография, на която подстригва рижавата коса на Уайт, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР